PalleDesign

Palle Havemøbler

Viser 1–16 af 22 resultater

Pallemøbler til haven af genanvendt træ

Alle vores pallemøbler til haven er lavet af genanvendt træ, således vi er med til at mindske udledningen af CO2. Vi indhenter paller fra vores kunder, hvorefter vi bruger dem til at lave pallemøbler og møbler af kabeltromler af. Og når det er sagt, så bruger vi stort set alt træet, så der er så lidt som muligt, der går til spilde. Således får du dit helt eget personlige pallemøbel i en moderne og rå stil, som appellerer til den bæredygtige forbruger. Det betyder desuden også, at du får helt unikke pallemøbler og kabeltromlemøbler, når du køber dem hos os. Der er ikke 2 produkter her på siden, der er helt ens, og du kan derfor være helt sikker på at skille dig ud.

Stort udvalg af palle havemøbler hos PalleDesign

Her hos PalleDesign tilbyder vi således et stort og ikke mindst spændende udvalg af have pallemøbler. Udvalget spænder bredt, og er du  på udkig efter de helt rette bæredygtige pallemøbler til din have eller terrasse? Jamen så er du kommet til det helt rette sted. Vi tør godt garantere, at du her blandt udvalget finder nogle rustikke og bæredygtige palle- og kabeltromlemøbler, der falder lige i din smag samt matcher alle dine krav. Og vælger du desuden at købe dine nye pallemøbler her hos os, så sørger vi naturligvis for, at du får råd og vejledning med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at skabe den helt perfekte, bæredygtige og hyggelige terrasse eller have – hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af pallemøbler til haven her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos PalleDesign finder vi paller helt fantastiske. De kan bruges til et hav af formål, og af netop den grund tilbyder vi også et stort udvalg af dem. Vi bestræber os desuden på at levere kundeservice, der er over det sædvanlige. Har du af netop den grund spørgsmål til vores store udvalg af møbler af paller til haven her på siden? Jamen så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan skrive en mail til os på her, eller du kan give os et kald på 70 20 81 99. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

Havemøbel af paller

Med palle havemøbler fra PalleDesign bliver det nemmere at realisere ethvert haveprojekt. Og hos PalleDesign har vi gjort det endnu lettere, idet vi har samlet alle vores bæredygtige pallemøbler til haven på én side. Går du og drømmer om at indrette haven eller terrassen på en ny og bæredygtig måde? Og ønsker du at gøre det med genanvendte paller? Kabeltromler? Så er du kommet til det helt rette sted. Du kan også vælge at lade dig inspirere til dine egne gør det selv projekter. Her på siden finder du palle- og kabeltromlemøbler til haven for enhver smag. Gå på opdagelse i både palle plantekasser, pallebænke, palleborde, kabeltromleborde og meget, meget mere – du vil ikke blive skuffet!

Skab din egen drømmehave

Vi ønsker at inspirere dig samt vække din kreativitet. Pallemøblerne og kabeltromle møblerne her på siden skal altså give dig lyst til at indrette dit helt eget perfekte uderum. Her på siden kan du finde pallespisebordet til grillen, pallebænken til haven, pallerne til loungesættet, osv. Du kan bruge pallemøblerne, som de er, eller du kan vælge at bygge videre på dem med andre paller, så du får dine bæredygtige møbler af paller og kabeltromler præcis, som du gerne vil have dem. Du kan i hvert fald være helt sikker på, at vi har havemøbler til enhver smag samt behov, og de er alle sammen trendy, rustikke og rå – og naturligvis også utroligt fleksible. Og er det netop det, du er på udkig efter i dine nye havemøbler? Jamen så er vores havemøbler af paller med garanti den helt rette løsning for dig!

Scroll to Top