PalleDesign

Paller

Viser alle 5 resultater

Paller til ethvert behov

Hvilke paller leder du efter? Her på siden finder du forskellige slags paller, og du kan vælge imellem forskellige størrelser og kvaliteter. Derudover kan du frit vælge imellem nye og brugte paller, og du kan endda vælge vores EUR-paller, der også kaldes Europa paller. Dette er EUR paller, der er standardiserede samt internationalt godkendte paller – og så er de ligeledes miljøvenlige, hvorfor de egner sig rigtig godt, hvis du ønsker at bygge dine egner møbler af dem. Vores pallerammer egner sig især som højbedsrammer, og du kan også bruge dem til at bygge dine egne plantekasser af.

Byg med paller – skab møbler til både have og hjem

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør købe dine paller her hos os. Vi smider hverken paller, rammer eller kabeltromler ud. I stedet genanvender vi materialerne til at skabe møbler af paller, rammer og kabeltromler. Dermed sparer vi på CO2 regnskabet. Med andre ord: vælger du at bygge dine egne pallemøbler, tager du et yderst miljøvenligt valg. Og ønsker du ikke at bygge dine pallemøbler selv, så tilbyder vi også at gøre det for dig. Uanset, hvad du vælger, kan du bruge dine pallemøbler i både stuen, entreen, soveværelset og ikke mindst haven – mulighederne er uendelige.

Køb paller og byg møbler

Ønsker du således at bygge enten en seng, en sofa eller måske et helt loungemiljø? Så er paller det helt rette valg til dig projekt. I hvert fald, hvis du ønsker at gå i gang med et projekt, der er nemt og hurtigt samt giver et resultat, der er råt og rustikt, og passer ind i ethvert hjem. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan kreere med paller. Så gå endelig i gang med enten hylder, sofaborde eller havemøbler allerede i dag. Du kan i hvert fald finde alle pallerne til dit projekt her hos PalleDesign. Vores service er i top, og vi leverer hurtigt, når du bestiller dine paller – og har du brug for råd og vejledning, står vi gerne til rådighed.

Stort udvalg af paller til salg hos PalleDesign

Hos PalleDesign tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af paller til pallemøbler. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi godt garantere, at du hos os finder nogle paller, der matcher netop dine ønsker og behov. Og vælger du desuden at købe dine nye paller her hos os, så sørger vi for, at du får råd og vejledning med på vejen. Så kan du nemlig skabe dine helt egne pallemøbler, ligesom du vil have dem. Så gå endelig på opdagelse i vores udvalg af paller her på siden, og find dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos PalleDesign finder vi paller helt fantastiske. De kan bruges til et hav af formål, og derfor tilbyder vi forskellige muligheder. Vi bestræber os desuden på at yde en kundeservice, der er ud over det sædvanlige. Har du spørgsmål til vores paller? Skriv til os her, eller giv os et kald på 70 20 81 99. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

Paller

Er du på udkig efter nogle paller? Så er du det rette sted, fordi vi har paller til salg! Måske du ønsker at bygge dine helt egne pallemøbler af dem? Palleseng? Byg for eksempel en pallesofa på terrassen eller rundt om et bålsted og gør det til havens samlingspunkt med hynder og tæpper til de kølige aftener. Kan du sige ja til noget af det, er du kommet til det helt rette sted. Hos PalleDesign har vi nemlig samlet et spændende udvalg, så du har rig mulighed for at finde nogle, der matcher dine ønsker og behov. Fælles for alle vores paller er dog, at de er af allerhøjeste kvalitet samtidig med, at de bliver tilbudt til favorable priser. Gå endelig på opdagelse blandt udvalget allerede i dag – god fornøjelse! Se også vores udvalg af pallemøbler.

ISPM15 varmebehandlet

Alle EUR paller i Danmark er siden 2010 ISPM15 varmebehandlet. Det betyder i praksis, at pallen varmes op til en kernetemperatur på 56 grader i minimum 30 minutter. På den måde forhindrer man spredning af skadedyr, som kan have siddet i træet, inden varmebehandlingen.

Scroll to Top