PalleDesign

Pallesenge

Viser alle 3 resultater

Hvorfor skal jeg bygge min egen palleseng?

Med en palleseng får du en seng, der er rå og flot og som ikke koster alverden. Det er et rigtigt godt alternativ til dig, der elsker det rå look, fremfor en dyr sengeramme eller kontinentalseng. Og så kan du ligeledes slå din kreativitet løs, hvis du vælger at bygge din helt egen palleseng. Det betyder naturligvis, at du kan få din seng præcis, som du vil have den. Og har du brug for mere opbevaringsplads, så kan du blot købe flere paller og stable dem i højden. Således kan du nemt få plads til noget opbevaring under sengen.

Fabriksny EUR palle ISPM15 varmebehandlet.

Alle EUR paller i Danmark er siden 2010 ISPM15 varmebehandlet. Det betyder i praksis, at pallen varmes op til en kernetemperatur på 56 grader i minimum 30 minutter. På den måde forhindrer man spredning af skadedyr, som kan have siddet i træet, inden varmebehandlingen. Vores fabriksnye EUR paller er det perfekte valg til en ny palleseng. Vores Fabriksnye EUR paller kan bruges til alle former for DIY-projekter og de er en super billig måde, at få dit drømmemøbel.

Paller til din perfekte palleseng

En palleseng er efterhånden blevet en rigtig klassiker. I hvert fald, hvis du ønsker at skabe et soveværelse, der er råt og moderne. Og det skyldes ikke mindst, at en palleseng er ualmindelig alsidig samt, at den ser ud af så meget mere end en almindelig boxmadras. Og er det netop derfor, du ønsker at kreere din helt egen palleseng? Jamen så finder du lige her på siden de paller, du skal bruge, for at lave den. Udforsk endelig udvalget og find en sammensætning af paller, der matcher de ønsker, du har til din kommende palleseng.

Stort udvalg af pallesenge hos PalleDesign

Hos PalleDesign tilbyder vi et stort og ikke mindst spændende udvalg af paller til pallesenge. Udvalget spænder bredt, og ønsker du derfor at lave din helt egen palleseng? Jamen så finder du lige her pallerne til det. Vælger du desuden at købe dine paller her hos os, så sørger vi naturligvis for, at du får tips og vejledning med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at bygge den helt perfekte palleseng. Så gå på opdagelse i vores udvalg af paller, og find de paller, du skal bruge til din palleseng.

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos PalleDesign kan du købe det antal paller du skal bruge, lige præcis til din palleseng. De kan bruges til et hav af formål, det er kun DIN fantasi, der sætter grænsen. Vi bestræber os desuden på at yde en kundeservice, der er ud over det sædvanlige. Har du af netop den grund spørgsmål til vores udvalg af pallesenge her på siden? Jamen så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan skrive en mail til os her, eller du kan give os et kald på 70 20 81 99. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

Palleseng

Går du og drømmer om en palleseng? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos PalleDesign kan du købe fabriksnye paller. (Vi anbefaler at benytte fabriksnye paller, så du er sikker på, at dine paller er rene og giftfri). Paller fås i standard størrelserne: 60×80 cm (½palle) og 80×120 cm (1/1palle). Lav blandt andet pallesenge i 160×200 (med sengebord) eller pallesenge i 160/180×240. Du bygger din palleseng op med 1 lag paller, vil du have din palleseng højere, lægger du et ekstra lag paller ovenpå. Da paller er rimelig tunge, lægger du dem blot på gulvet. Såfremt du vil have en palleseng med hjul,  kan du fastgøre pallerne med nogle beslag imellem. Vælger du løsningen med flere lag paller, bliver pallesengen højere, og der er plads til opbevaring.

Scroll to Top