PalleDesign

Borde af kabeltromler

Viser alle 7 resultater

Et bord af kabeltromler kan bruges på mange forskellige måder

…Og derfor er det også et helt unikt møbel. De giver dig nemlig gode muligheder for at gøre din indretning mere rustik. Dog ligner hvert bord på mange måder hinanden, hvorfor de naturligvis også komplimenterer hinanden rigtig godt. Du kan for eksempel vælge at style din terrasse eller stue med et kabeltromle bord. Pynt fx bordet med en fin vase i det naturlige hul der er i midten. Et kabeltromle bord kan både bruges i hus og have, og du kan tilkøbe dig ekstra behandling af dit bord hos os.

Borde af kabeltromler – perfekt ude som inde.

Er du interesseret i et bæredygtigt bord, og der ikke findes 2 der er ens? Så kig her hos os. Vi har kabeltromler i flere størrelser og vi laver også gerne dit helt eget specialdesignede kabeltromle bord. Vi giver det enkelte kabeltromle bord en slibning som udgangspunkt og du kan derefter tilkøbe dig yderligere behandling. Da kabeltromlerne er genanvendte må du forvente, at der kan sidde søm i, og være gamle hakker, dette gør bare bordet endnu mere unikt! Vi udvælger de gamle kabeltromler med øje for at finde dem der egner sig bedst til det møbel vi gerne vil producere af dem.

Håndlavede borde af kabeltromler i dansk kvalitet

Vores kreative gutter på værkstedet finder hele tiden på nye designs til vores kabeltromle borde. Har du selv en idé til et bord, men driller det med at føre den ud i livet? Så kontakt os, vi vil gerne hjælpe dig og lave dit helt eget bord til dig! Et kabeltromle bord vil altid være helt unikt, da de genbrugte kabeltromler har fået mærker alt efter hvad de har været brugt til. Et kabeltromle bord appellerer dermed til den bæredygtige forbruger, som ønsker en rå og rustik stil i sin indretning. Ring på 70208199 eller skriv til os her

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos PalleDesign er alle møbler unikke, og du finder aldrig 2 helt ens borde. Vi går op i at yde en kundeservice, der er ud over det sædvanlige, og vi står altid klar til at hjælpe dig. Så du kan være helt sikker på, at du får bestilt og købt det helt rette bord til dit hjem. Har du nogle spørgsmål til vores udvalg af borde? Måske du ønsker at vide mere om et helt bestemt bord? Så tøv ikke med at kontakte os – vi glæder os til at høre fra dig! Kontakt os her eller på 70208199.

 

Borde af kabeltromler

Er du også hoppet med på bølgen og drømmer om et bæredygtigt bord af kabeltromle? – Så tag et kig her. Vi producerer borde af rustikke kabeltromler af den fineste kvalitet. Når du køber dit kabeltromle bord, køber du et bord af en genanvendt kabeltromle, som er blevet slebet og lavet om til et bord. Du kan forvente, at du får dit helt eget unikke bord, som har et rustikt udtryk, og der er ikke 2 der er ens! Kabeltromler er lavet af godt, gedigent fyrretræ og vi indsamler gamle udtjente kabeltromler, som er nøje udvalgt, med møbelproduktion for øje.

Køb bæredygtige borde af kabeltromler

Et bord af kabeltromle er både kreativt, bæredygtigt og stilfuldt, og du vil ikke fortryde et sådant bord i din indretning. Alle vores kabeltromle borde er produceret af genanvendte materialer, hvorfor vi bidrager positivt til miljøet. Det gør desuden, at hvert kabeltromle bord er helt unikt – ingen af bordene er 100% ens. Bordenes rå look er dog stadig bevaret, og du får derfor også et kabeltromle bord, der kan pifte ethvert rum op. Så står du og mangler et sofabord af kabeltromle til stuen? Måske er det et spisebord af kabeltromle du trænger til? Du finder med garanti det helt perfekte af slagsen lige her hos os.

Scroll to Top