PalleDesign
, ,

Kæmpe spisebord af kabeltromle

11.995,00 kr.

Mål: Ø160cm, højde til underkant 68cm, til overkant 74cm

Målene er cirka mål og kan variere et par cm

Ved særlige ønsker om behandling af bordet, skriv her for priser og muligheder.

Kæmpe spisebord af kabeltromle

Dette store runde spisebord af kabeltromle er designet til caféer og restaurationsbranchen, men kan sagtens bruges i hjemmet – ude som inde. Det er faktisk ideelt til spisebord pga. den ekstra kabeltromle i midten, som du kan dreje. Nu kan du altid nå ketchupén! Bordet du ser på billedet er blevet slebet, så det fremstår med en glat overflade. Du kan naturligvis også benytte det udenfor, hvor det med sit rå udtryk vil pynte på den store terrasse. Man kan med fordel bruge drejeskiven i midten til at sætte maden på, så enhver kan nå. Det kæmpe spisebord er lavet af en gammel kabeltromle. Bordet er lavet med en fod som er af paller, som er brændt, så hele bordet er lavet af genbrugs materiale. Er bordet for stort til dig, laver vi gerne et bord efter dine mål. Så skal du blot sende os en mail, hvor du skriver dine ønsker, klik her. Bordet skaber hyggelige rammer omkring dine gæster, har med sin diameter på 160cm plads til mange mennesker og passer dermed ind i de store (og gæstfrie) familier.

Kæmpe spisebord af kabeltromle

Dette kæmpe spisebord af kabeltromle har plads til mange mennesker og bliver som udgangspunkt slebet og kan leveres i natur, eller brændt, samt behandlet, alt efter dit ønske. Der er tillæg for ekstra behandling, og prisen afhænger af behandlingen, skriv til os her for priser og behandlingsmuligheder. Dette bord er en specialvare, og kan afvige lidt fra billedet her, og du må påregne cirka 14 dages leveringstid. Til gengæld er du selv med i processen om bordets udformning. Er du interesseret i flere møbler og skal købe ind for en virksomhed? Skriv til os ved større ordrer, klik her Se vores andre borde her og her

Borde bygget af genbrugstræ

De kabeltromler der er brugt i dette bord har vi fra vores anden virksomhed, A1 Pallehandel, hvor vi tager de kabeltromler der ikke længere er funktionsdygtige og laver dem om til smukke møbler. Kabeltromlerne er derfor genbrug og ikke nogle vi har købt til at lave møbler af. De møbler du køber hos os, er bygget til at holde i mange år fordi vi har sans for at behandle træet så det får den bedst mulige holdbarhed. Dit nye møbel er lavet af genbrugs materiale, så du kan have god samvittighed med din indretning og være med til at sikre at vi benytter vores ressourcer bedst muligt. Se hele vores udvalg af bæredygtige møbler her

Håndbyggede pallemøbler i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller og kabeltromler og bygger dem om til møbler. Derfor er det enkelte møbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning.

Ikke lige din stil? Hos PalleDesign kan du også få lavet dit helt eget møbel. Kontakt os i dag for et tilbud på din idé! Vi laver også gerne møbler til erhverv. Få lavet unikke møbler til din virksomhed hos os. Kontakt os gerne.

Kæmpe spisebord af kabeltromle med fod af pallerKæmpe spisebord af kabeltromle
11.995,00 kr.
Scroll to Top

Nyhedsbrev
FÅ 20% RABATKODE