PalleDesign
, ,

Plantekasser

795,00 kr.1.995,00 kr.

Mål (bredde, dybde, højde):

  • Halvpallerammer:
  • 1 halvpalleramme: 80x60x35cm
  • 2 halvpallerammer: 80x60x55cm
  • 3 halvpallerammer: 80x60x75cm
  • (+10cm ekstra med hjul)
  • Helpallerammer:
  • 1 helpalleramme: 120x80x35cm
  • 2 helpallerammer: 120x80x55
  • 3 helpallerammer: 120x80x75
  • (+10cm ekstra med hjul)
Varenummer (SKU): 14 Kategorier: , ,

Plantekasser for enhver smag.

Vores plantekasser er fantastiske til at dyrke grøntsager i haven.  Plantekasserne kan også bruges til velduftende blomster, eller måske et lille træ. De fås i 2 størrelser, hvad angår bredde og dybde, og kan fås i 3 højder. Det afhænger af, om du vælger en kasse af halvpallerammer (80x60cm) eller en af helpallerammer (120x80cm). Alle plantekasser her på siden kan fås med eller uden hjul og du kan ydermere tilkøbe dig behandling af plantekasserne. Vores plantekasser er en god løsning både til terrassen, gården, drivhuset eller som et højbed midt i græsset.

Plantekasser til haven eller terrassen/altanen

Plantekasserne bliver foret med filt, så du slipper for, at alt vandet ryger i gennem, når du vander dine planter.  Du kan vælge at tilkøbe behandling, hvor vi brænder dem for at den smukke glød i træet kommer frem, samt behandler dem med træbeskyttelse for en bedre holdbarhed. Har du et andet ønske til en plantekasse, end dem på hjemmesiden, så er det bare at kontakte os, for dine ønsker. Ønsker du blot at bygge dit eget højbed? Så kan du se vores pallerammer her

Håndbyggede pallemøbler i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller og pallerammer og bygger dem om til pallemøbler til haven. Derfor er det enkelte pallemøbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning. Den tid, du bruger i haven, er for det meste givet godt ud. Det er godt for både krop og sjæl at komme lidt udenfor. Når du går rundt og hygger dig i din have får du nemlig en masse frisk luft samtidig med, at du kommer tættere på og mærker naturen mere – og det har vi alle sammen godt af i ny og næ. Når det så er sagt, så er det selvfølgelig forskelligt, hvor stort ambitionsniveauet for haven er. Nogle har tårnhøje ambitioner, mens andre har det stik modsatte. Uanset, hvilken én af dem du er, så burde du dog komme ud i haven – og du kan i samme tid nyde glæden ved en god plantekasse. Men har du ikke allerede én? Kan du ikke finde den, DU godt kan tænke dig? Så kontakt os her, så laver vi dig en, ud fra dine ønsker.

 

Plantekasse Størrelse

,

plantekasse-type

, ,

Farve

,

Hjul

,

Plantekasse af 2 halvpallerammer med hjulPlantekasser
795,00 kr.1.995,00 kr.Vælg muligheder
Scroll til toppen