PalleDesign
,

Plantekasser

595,00 kr.1.945,00 kr.

Mål (bredde, dybde, højde):

  • Halv pallerammer:
  • 1 halv palleramme: 80 x 60 x 35 cm
  • 2 halv pallerammer: 80 x 60 x 55 cm
  • 3 halv pallerammer: 80 x 60 x 75 cm
  • (+10 cm ekstra med hjul)
  • Hel pallerammer:
  • 1 hel palleramme: 120 x 80 x 35 cm
  • 2 hel pallerammer: 120 x 80 x 55 cm
  • 3 hel pallerammer: 120 x 80 x 75 cm
  • (+10 cm ekstra med hjul)
Varenummer (SKU): 14 Kategorier: ,

Plantekasser for enhver smag.

Vores plantekasser er alsidige og kan bruges til både blomster og grøntsager i din have eller på din terrasse. Derfor kan du nemt lave dit eget højbed og nyde fordelene ved at dyrke dine egne planter derhjemme. Du kan finde plantekasser i to forskellige størrelser, afhængigt af om du vælger halvpallerammer (80x60cm) eller helpallerammer (120x80cm). Begge typer af plantekasser fås i tre forskellige højder. De kan fås med eller uden hjul, og du kan også tilkøbe behandling af kasserne.

Med vores plantekasser kan du plante blomster eller spiselige planter og drage fordel af alle de fordele, der følger med at have planter i plantekasser og højbede. Du kan vælge at dyrke blomster for deres velduftende aromaer eller plante spiselige planter for at have friske grøntsager lige ved hånden. Vores plantekasser kan holde både blomster og grøntsager sunde og friske, og du kan også bruge dem til at dyrke et lille træ eller busk.

Så hvis du vil dyrke dine planter, kan du få vores plantekasser og oprette dit højbed nemt og enkelt.

Plantekasser til haven eller terrassen/altanen

Plantekasserne bliver foret med filt, så du slipper for, at alt vandet ryger i gennem, når du vander dine planter.  Du kan vælge at tilkøbe behandling, hvor vi brænder dem for at den smukke glød i træet kommer frem, samt behandler dem med træbeskyttelse for en bedre holdbarhed. Har du et andet ønske til en plantekasse, end dem på hjemmesiden, så er det bare at kontakte os, for dine ønsker. Ønsker du blot at bygge dit eget højbed? Så se nærmere på vores pallerammer.

Overvejelser inden du planter i din plantekasse eller højbed

Før du begynder at plante dine blomster, krydderurter og grøntsager i din nye plantekasse eller højbed, er der nogle vigtige overvejelser, du bør gøre. Hvis du fx planlægger at placere dit højbed på en græsplæne, er det bedst at fjerne græsset, inden du fylder jorden i kassen. Alternativt kan du lægge et stykke pap direkte på græsset og derefter fylde jord i din palleramme. Det vil kvæle græsset og pappet formulder over tid.

For at beskytte træet i kassen mod fugt anbefales det også at anvende en indlægspose. Vi bruger filt til det. Når du fylder jord i kassen eller højbedet, skal du tage højde for, at jorden vil synke lidt sammen. Det er derfor en god idé at fylde godt med jord i kassen eller højbedet. Hvis dine planter ikke kræver meget jord, kan du overveje at placere et andet materiale i bunden (f.eks. en flamingo boks) for at gøre kassen lettere og hvis dine planter ikke har behov for så meget jord.

Det er vigtigt at vælge en næringsrig, let og porøs jord, der gør det nemt for dig at arbejde i den med fingrene. Du kan med fordel blande lidt kompost i jorden en gang om året for at sikre, at den forbliver næringsrig. Planterne og grøntsagerne vil trække næringsstofferne ud af jorden, og derfor er det vigtigt at supplere med kompost eller økologisk gødning. Højbede og plantekasser er også praktiske, hvis du ønsker at forlænge sæsonen. Jorden i en plantekasse eller et højbed bliver hurtigt varm og tør efter vinteren, så du kan begynde at så dine frø tidligere end på friland.

Hvis du leder efter en ergonomisk og praktisk løsning til din have, terrasse eller altan, så er en plantekasse eller et højbed et godt valg.

Håndbyggede pallemøbler i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller og pallerammer og bygger dem om til pallemøbler til haven. Derfor er det enkelte pallemøbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning. Den tid, du bruger i haven, er altid godt givet ud. Det er sundt for både krop og sjæl at komme lidt udenfor. Når du går rundt og hygger dig i din have får du nemlig en masse frisk luft samtidig med, at du kommer tættere på og mærker naturen mere – og det har vi alle sammen godt af i ny og næ. Når det så er sagt, så er det selvfølgelig forskelligt, hvor stort ambitionsniveauet for haven er. Nogle har tårnhøje ambitioner, mens andre har det stik modsatte. Uanset, hvilken én af dem du er, så burde du dog komme ud i haven – og du kan i samme tid nyde glæden ved en god plantekasse. Men har du ikke allerede én? Kan du ikke finde den, DU godt kan tænke dig? Så kontakt os, så laver vi dig en, ud fra dine ønsker.
Plantekasse Størrelse

,

plantekasse-type

, ,

Farve

, ,

Hjul

,

PlantekassePlantekasser
595,00 kr.1.945,00 kr.Vælg muligheder
Scroll to Top