PalleDesign

Alle varer

Viser alle 6 resultater

Møbler af genanvendt træ – perfekt ude som inde.

Er du interesseret i et bæredygtigt møbel, hvor der ikke findes 2 der er ens? Så kig her hos os. Vi har et stort udvalg af pallemøbler og kabeltromler i mange størrelser og vi laver også gerne dit helt eget specialdesignede, bæredygtige møbel. Vi giver det enkelte kabeltromlebord en slibning som udgangspunkt og du kan derefter tilkøbe dig yderligere behandling. Da kabeltromlerne er genanvendte må du forvente, at der kan sidde søm i, og være gamle hakker, dette gør bare bordet endnu mere unikt! Vi udvælger de gamle kabeltromler med øje for at finde dem der egner sig bedst til det møbel vi gerne vil producere af dem.

Håndlavede borde af kabeltromler i dansk kvalitet

Vores kreative mænd på værkstedet finder hele tiden på nye designs til vores møbler. Har du selv en idé til et møbel, men driller det med at føre den ud i livet? Så kontakt os, vi vil gerne hjælpe dig og lave dit helt eget møbel! Et palle- eller kabeltromlemøbel vil altid være helt unikt, da de genbrugte materialer har fået mærker alt efter hvad de har været brugt til. Vores møbler appellerer til den bæredygtige forbruger, som ønsker en rå og rustik stil i sin indretning. Ring på 70208199 eller skriv til os her

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos A1 Pallemøbler er alle møbler unikke, og du finder derfor heller aldrig 2 fuldstændig ens møbler. Vi går op i at yde en kundeservice, der er ud over det sædvanlige, og vi står altid klar til at hjælpe dig. Så kan du nemlig være helt sikker på, at du får bestilt og købt det helt rigtige pallemøbel til dit hjem. Har du nogle spørgsmål til vores udvalg af varer? Måske du ønsker at vide mere om et helt bestemt møbel? Så tøv ikke med at kontakte os – vi glæder os til at høre fra dig! Kontakt os her eller på 70208199.

Når du køber dit pallemøbel eller kabeltromlebord, køber du et møbel af  genanvendte materialer, som er blevet slebet og lavet om til et møbel af paller og/eller kabeltromler. Du kan forvente, at du får dit helt eget unikke møbel, som har et rustikt udtryk, og der er ikke 2 der er ens! Paller og kabeltromler er lavet af godt, gedigent fyrretræ og vi indsamler gamle udtjente paller og kabeltromler, som er nøje udvalgt, med møbelproduktion for øje.

Borde af kabeltromler – perfekt ude som inde.

Er du interesseret i et bæredygtigt bord, som er rustikt og der ikke findes 2 der er ens? Så kig her hos os. Vi har kabeltromler i flere størrelser og vi laver også gerne dit helt eget specialesignede bord. Vi giver det enkelte kabeltromlebord en slibning som udgangspunkt og du kan derefter tilkøbe dig yderligere behandling. Da kabeltromlerne er genanvendte må du forvente, at der kan sidde søm i, og være gamle hakker, dette gør bare bordet endnu mere unikt! Vi udvælger de gamle kabeltromler med øje for at finde dem der egner sig bedst til det møbel vi gerne vil producere af dem.

Alle vores varer

Er du også hoppet med på bølgen og drømmer om bæredygtige møbler af paller og kabeltromler? Vil du gerne være med til at passe på CO2 regnskabet, og indrette din bolig med genbrugstræ? – Og kan du ikke selv føre dine idéer ud i livet? Så tag et kig her. Vi producerer pallemøbler og borde af rustikke kabeltromler af den fineste kvalitet.

Et møbel af paller og/eller kabeltromler kan laves på mange forskellige måder

…Og derfor er det kun fantasien der sætter grænsen. De giver dig nemlig gode muligheder for at gøre din indretning mere rustik og bæredygtig. Møbler af paller og kabeltromler komplimenterer hinanden godt og giver en rød tråd i din rustikke indretning. Du kan for eksempel vælge at style din terrasse med pallehavemøbler. Eller et rundt bord af kabeltromle. Pynt fx bordet med en fin vase i det naturlige hul der er i midten. Palle- og kabeltromlemøbler kan både bruges i hus og have, og du kan tilkøbe dig ekstra behandling af dine bæredygtige møbler hos os.

Scroll to Top