PalleDesign
, ,

Stort havebord af kabeltromle

9.995,00 kr.11.995,00 kr.

Mål: Bredde 110 cm, længde 240 cm, højde til underkant 72cm, til overkant 78 cm

Klik her for behandling

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Stort havebord af kabeltromle

Dette store aflange bord af kabeltromle er designet til caféer og restaurationsbranchen, men kan sagtens bruges i hjemmet – ude som inde. Det er faktisk ideelt til havebord pga. hullet i midten, som er ideelt til en parasol. Bordet du ser på billedet er brændt. Du kan naturligvis også benytte det indenfor, hvor det med sit rå udtryk vil pynte i det store køkken, eller spisestuen. Man kan med fordel sætte en vase i hullet, hvor du kan have dine yndlingsblomster. Det aflange bord er lavet af en gammel kabeltromle. Bordet er lavet med en fod som også er af gammel kabeltromle, så hele bordet er lavet af genbrugsmateriale. Er bordet for stort til dig, laver vi gerne et bord efter dine mål. Så skal du blot sende os en mail, hvor du skriver dine ønsker, klik her. Bordet skaber hyggelige rammer omkring dine gæster, har plads til minimum 10 personer og passer dermed ind i de store (og gæstfrie) familier. Dette bord er en specialvare, og du må påregne op til 14 dages leveringstid.

Stort havebord af kabeltromle

Dette store bord af kabeltromle har plads til over 10 personer og bliver som udgangspunkt slebet og kan leveres i natur, eller brændt, samt behandlet, alt efter dit ønske. Er du interesseret i flere møbler og skal købe ind for en virksomhed? Skriv til os ved større ordrer, klik her Se vores andre borde her og her

Borde bygget af genbrugstræ

De kabeltromler der er brugt i dette bord har vi fra vores anden virksomhed, A1 Pallehandel, hvor vi tager de kabeltromler der ikke længere er funktionsdygtige og laver dem om til smukke møbler. Kabeltromlerne er derfor genbrug og ikke nogle vi har købt til at lave møbler af. De møbler du får fra os, er bygget til at holde i mange år fordi vi har sans for at behandle træet så det får den bedst mulige holdbarhed og for, at få sjælen frem i udtrykket på møblet. Dit nye møbel er lavet af genbrugsmateriale, så du kan have god samvittighed med din indretning og sikrer at vi benytter vores ressourcer bedst muligt. Se hele vores udvalg af bæredygtige møbler her

Håndbyggede pallemøbler i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller og kabeltromler og bygger dem om til møbler. Derfor er det enkelte møbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning.

Ikke lige din stil? Hos os kan du også få lavet dit helt eget møbel. Kontakt PalleDesign i dag for et tilbud på din idé! Vi laver også gerne møbler til erhverv. Få lavet unikke møbler til din virksomhed hos os. Kontakt os her.

Farve

, ,

Stort havebord af kabeltromleStort havebord af kabeltromle
9.995,00 kr.11.995,00 kr.Vælg muligheder
Scroll to Top

Nyhedsbrev
FÅ 20% RABATKODE