PalleDesign
, ,

Cafébord af kabeltromle

2.695,00 kr.3.195,00 kr.

Cafébord af kabeltromle

Mål: Ø: 140 cm

Målene er ca mål og kan variere 1 par cm

Klik her for varianter

Varenummer (SKU): 979191 Kategorier: , ,

Cafébord af kabeltromle ø140cm

Dette cafebord af kabeltromle er designet til caféer og restaurationsbranchen, men kan sagtens bruges i hjemmet – ude som inde. Det er faktisk ideelt til havebord pga. den galvaniserede fod af stål, som sikrer, at det står fast og er modstandsdygtig overfor vejr og vind. Du kan naturligvis også benytte det indenfor, hvor det med sit rå udtryk vil pynte i køkkenet, eller hvor du ellers kan se det stå. Man kan med fordel sætte en vase i hullet, hvor du kan have dine yndlingsblomster. Cafébordet er lavet af en gammel kabeltromle. Bordet leveres som standard med en fod af stål, men kan også bestilles med anden fod. Det er også muligt at købe bordet uden fod, hvis du selv har udset dig en fod. Så skal du blot sende os en mail, hvor du skriver dine ønsker, klik her. Bordet skaber hyggelige rammer omkring dine gæster, da alle kan se hinanden i øjnene. Bordet har plads til 6 mennesker og passer dermed ind i de fleste familier.

Cafebord Ø140 cm

Dette Cafébord har plads til 6 mennesker og leveres med café fod som standard. Bordet bliver som udgangspunkt slebet og kan leveres i natur, eller brændt, samt behandlet, alt efter dit ønske. V. køb af 5-10 stk – 2495 kr/stk, v. køb af 10+ stk – 2295 kr/stk. Skriv til os ved større ordrer, klik her Se vores andre borde her

Cafébord bygget af genbrugstræ

De kabeltromler der er brugt i dette cafébord har vi fra vores anden virksomhed, A1 Pallehandel, hvor vi tager de kabeltromler der ikke længere er funktionsdygtige og laver dem om til smukke møbler. Kabeltromlerne er derfor genbrug og ikke nogle vi har købt til at lave møbler af. Det betyder, at de møbler du får, er bygget til at holde i mange år fordi vi har sans for at behandle træet så det får den bedst mulige holdbarhed og for, at få sjælen frem i udtrykket på møblet. Dit nye møbel er dermed primært lavet af genbrugsmateriale, så du kan have god samvittighed med din indretning og sikrer at vi benytter vores ressourcer bedst muligt. Se hele vores udvalg af bæredygtige møbler her

Håndbyggede pallemøbler i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller og kabeltromler og bygger dem om til møbler. Derfor er det enkelte møbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning.

Ikke lige din stil? Hos os kan du også få lavet dit helt eget møbel. Kontakt os i dag for et tilbud på din idé! Vi laver også gerne møbler til erhverv. Få lavet unikke møbler til din virksomhed hos os. Kontakt os gerne.

Farve

, ,

Cafebord af kabeltromleCafébord af kabeltromle
2.695,00 kr.3.195,00 kr.Vælg muligheder
Scroll to Top