PalleDesign

Handelsbetingelser

Palledesign
Brøndevej 46
4305 Orø
Tlf. 70208199
CVR: 39200988

Betaling

Palledesign modtager online betalinger med kredit-, debitkort samt mobilepay.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. (Hvis du fx bestiller møbler på specialmål) Alle beløb på hjemmesiden er i DKK danske kroner og inkl. moms.

Palledesign benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Leveringstiden for din ordre er normalt 1-2 uger. Der kan dog være længere leveringstid på større ordrer og ordrer lavet på specialmål. Der laver vi en særlig aftale med dig.

Palledesign afsender varer med TJW Fragt eller private kurer biler. Der leveres til adresser på brofaste øer i Danmark. Ikke-brofaste øer bliver tillagt et ekstra fragttillæg.

Dine varer leveres til kansten.

Fortrydelsesret

Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret efter du har modtaget varen hvor du kan returnere produktet og blive fuldt refunderet. Evt. returfragt sker på egen regning. 

(Gælder ikke vare på specialmål)

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for fejl, materiale og fabrikation. Dog tager vi følgende forbehold:

Vi ønsker at bevare patinaen i vores møbler. Derfor grov sliber vi vores møbler og du kan derfor sagtens finde en splint

Hvis det er nødvendigt, kan du bruge et stykke sandpapir og slibe let, på det ubehandlede træ.

Vi arbejder med genbrugsmaterialer, og der er derfor ikke to møbler, der er ens. Der er forskel på, hvor der er huller, hakker, revner og riller i det enkelte møbel, hvad enten det er lavet af en palle eller en kabeltromle.

Hvis du bruger møblet udendørs, skal du være opmærksom på rust fra eventuelle skruer og søm i træet.

Bordplader som er monteret på jernstel, kan afgive rust ved udendørs brug.

Et ubehandlet møbel vil have godt af at blive efterbehandlet med fx en almindelig træbeskyttelse, hvis det skal bruges udendørs.

En lakering lukker træets overflade og gør det muligt at aftørre, dog vil en lakering hen ad vejen fremstå med brugsspor, som fx ridser.

Er dit møbel behandlet med den ene eller anden overfladebehandling, kan du ikke forvente, at møblet har en fuldstændig glat overflade.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.Ved reklamations- og fortrydelsesret skal du rette henvendelse til kontakt@palledesign.dk, med tydelige angivelse af, hvorvidt det drejer sig om fortrydelse eller reklamation, i tilfælde af reklamation skal du angive hvad fejlen eller skaden drejer sig om.

Scroll to Top