PalleDesign
,

Havestol af palle

995,00 kr.1.345,00 kr.

Mål:

Højde 58cm/85cm (lav ryg/høj ryg), siddehøjde 24cm, siddedybde 42cm, fuld dybde 100cm, 64cm bred

Målene er cirkamål og kan afvige et par cm.

Klik her for muligheder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Havestol af palle – perfekt til bålstedet

Gå forår og sommer i møde med denne fantastiske havestol af palle. Sæt den sammen med flere havestole af paller, sammen med vores pallesofa, eller sæt den solitært. Hav et bålfad i midten, eller lav din egen bålplads. Så er der lagt op til hygge! Havestolen her er lavet af paller, og er rå, strømlinet og fræk. Den indbyder til hygge i de lune sommeraftener, hvor du kan riste pølser eller skumfiduser hen over bålet. På de kølige aftener kan du supplere havestolen med puder og tæpper. Med en havestol af paller – eller 2 – får du skabt din helt egen oase i haven. På billedet her ser du stolen brændt og behandlet med træbeskyttelse, samt natur og let slebet. Kig i billedgalleriet for flere fotos. Se også vores pallesofa her.

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos A1Pallemøbler finder vi paller helt fantastiske. De kan bruges til et hav af formål, og af netop den grund tilbyder vi også et stort udvalg af dem. Vi bestræber os desuden på at levere kundeservice, der er over det sædvanlige. Har du spørgsmål til gør det selv projekter? Har du en idé til et møbel, som du gerne vil have hjælp til at få lavet?  Jamen så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan skrive en mail til os her, eller ring os op. Vi tager imod alle spørgsmål, og vi glæder os til at høre fra dig!

Håndbyggede pallemøbler i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller og bygger dem om til pallemøbler til hus og have. Derfor er det enkelte pallemøbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning. Er du typen, der gør det selv? – Se vores udvalg af paller og rammer og gør det selv! Du finder vores paller og rammer her. God fornøjelse med projektet, eller god fornøjelse med dit nye møbel fra a1Pallemøbler. Vi lover, at du ikke blive skuffet.

Farve

, ,

Størrelse

,

Havestol af palleHavestol af palle
995,00 kr.1.345,00 kr.Vælg muligheder
Scroll to Top