PalleDesign
,

Pallesofa 2 personer

1.395,00 kr.1.695,00 kr.

Pallesofa til 2 personer

Mål: Bredde: 120 cm, Højde: 56 Cm, siddedybde: 45 cm, siddehøjde: 20 cm

Målene er ca mål og kan variere 1 par cm

Vælg her for variant

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Pallesofa til 2 personer

Gå forår og sommer i møde med denne fantastiske pallesofa til 2 personer. Sæt den sammen med flere pallesofaer, eller sæt den solitært. Hav et bålfad i midten, eller lav din egen bålplads. Så er der lagt op til hygge! Pallesofaen her er lavet af helpaller, og er rå, strømlinet og fræk. Den indbyder til hygge i de lune sommeraftener, hvor du kan riste pølser eller skumfiduser hen over bålet. På de kølige aftener kan du supplere sofaen med puder og tæpper. Med en pallesofa – eller 2 – får du skabt din helt egen oase i haven. Sofaen på billedet her er natur og får en let slibning, inden vi sender den afsted Du kan derfor risikere, at der er en splint, som du selv kan tage med et stykke sandpapir. Vi tilbyder også at brænde den, så du får en mørkere og mere varm farve og/eller behandle sofaen med træbeskyttelse for en længere holdbarhed. Se også vores havestol af palle her

Pallesofa til 2 personer – hurtig levering og god kundeservice

Hos PalleDesign finder vi paller helt fantastiske. De kan bruges til et hav af formål, og af netop den grund tilbyder vi også et stort udvalg af dem. Vi bestræber os desuden også på at yde en kundeservice, der er over det sædvanlige. Har du spørgsmål til gør det selv projekter? Har du en idé til et møbel, som du gerne vil have hjælp til at få lavet?  Jamen så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan skrive en mail til os her, eller du kan give os et kald på 70 20 81 99. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

Håndbyggede pallemøbler i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller og bygger dem om til pallemøbler til hus og have. Derfor er det enkelte pallemøbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning. Er du typen, der gør det selv? – Se vores udvalg af paller og rammer og gør det selv! Du finder vores paller og rammer her. God fornøjelse med projektet, eller god fornøjelse med dit nye møbel fra PalleDesign. Vi lover, at du ikke blive skuffet.

Farve

, ,

PallesofaPallesofa 2 personer
1.395,00 kr.1.695,00 kr.Vælg muligheder
Scroll to Top