PalleDesign

Palleborde

Viser alle 11 resultater

Et bord af paller kan bruges på mange forskellige måder

…Og derfor er det også et helt unikt møbel. De giver dig nemlig en unik mulighed for at tilføje lidt ekstra krydderi til din indretning, idet der ikke er 2 der er ens. Dog ligner hvert bord på mange måder hinanden, hvorfor de naturligvis også komplimenterer hinanden rigtig godt. Du kan for eksempel vælge at style din terrasse, stue eller entre med et palle bord. Pynt bordet med en fin vase med blomster, en lille plante eller noget helt tredje, der kan være med til at give rummet lidt liv. Et palle bord kan både bruges i hus og have, og du kan tilkøbe dig ekstra behandling af dit bord hos os.

Stort udvalg af palleborde hos Palledesign

Palledesign tilbyder et stort og ikke mindst spændende udvalg af palleborde, og vi garanterer derfor også, at du finder netop det pallebord, som du har gået og drømt om. Du kan dog, som sagt, også gå på opdagelse i vores kabeltromle borde, hvis du er mere til borde med runde former. Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af borde her på siden, og find allerede i dag dit yndlings pallebord.

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Palledesign er alle møbler unikke, og du finder derfor heller aldrig 2 ens palle borde. Vi går op i at yde en kundeservice, der er ud over det sædvanlige, og af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig. Således kan du nemlig være helt sikker på, at du får bestilt og købt det helt rette bord af paller til dit hjem. Så har du nogle spørgsmål til vores udvalg af palleborde? Måske du ønsker at vide mere om et helt bestemt pallebord? Så skriv en mail til os her, eller giv os et kald på 70 20 81 99 – vi glæder os til at høre fra dig!

Borde af paller og kabeltromler

Er du på udkig efter et rustikt bord til dit hjem eller have? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her på siden finder du nemlig vores store udvalg af palle- og kabeltromleborde, og udvalget spænder bredt, så du har rig mulighed for at finde et pallebord eller et kabeltromle bord, som matcher netop dine ønsker og behov. Og uanset hvilken type bord du vælger, kan du med et pallebord tilføje et lækkert råt touch til din indretning, som du ikke får med nogle andre møbler. Lyder det som noget for dig? Så gå endelig på opdagelse lige her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Køb et pallebord af genbrugspaller

Et pallebord er altså både kreativ og stilfuld, og du vil med garanti ikke fortryde at inkorporere et sådant bord i din indretning. Alle vores palleborde er desuden produceret af genbrugspaller, hvorfor vi bidrager positivt til miljøet ved at genanvende træ, der skulle have været smidt ud. Det gør desuden, at hvert pallebord er helt unikt – ingen af bordene er 100% ens. Bordenes rå look er dog stadig bevaret, og du får derfor også et pallebord, der kan pifte ethvert rum op. Så står du og mangler et pallesofabord til stuen? Måske du mere et til et kabeltromle sofabord? Så finder du med garanti det helt perfekte af slagsen lige her hos os.

Scroll to Top