PalleDesign
, , ,

Aflangt bord af kabeltromle

3.495,00 kr.3.995,00 kr.

Mål: Bredde 89 cm, længde 140 cm, højde til underkant 67cm, til overkant 72 cm

Klik her for behandling

Aflangt bord af kabeltromle

Dette aflange bord af kabeltromle er designet til caféer og restaurationsbranchen, men kan sagtens bruges i hjemmet – ude som inde. Det er faktisk ideelt til havebord pga. den galvaniserede fod af stål, som sikrer, at det står fast og er modstandsdygtig overfor vejr og vind. Du kan naturligvis også benytte det indenfor, hvor det med sit rå udtryk vil pynte i køkkenet, eller spisestuen. Man kan med fordel sætte en vase i hullet, hvor du kan have dine yndlingsblomster. Det aflange bord er lavet af en gammel kabeltromle. Bordet leveres som standard med en fod af stål, men kan også bestilles med anden fod. Det er også muligt at købe bordet uden fod, hvis du selv har udset dig en fod. Så skal du blot sende os en mail, hvor du skriver dine ønsker, klik her. Bordet skaber hyggelige rammer omkring dine gæster, da alle kan se hinanden i øjnene. Bordet har plads til minimum 4 personer og passer dermed ind i de fleste familier.

Aflangt bord af kabeltromle

Dette aflange bord af kabeltromle har plads til cirka 4 personer og leveres med café fod som standard. Bordet bliver som udgangspunkt slebet og kan leveres i natur, eller brændt, samt behandlet, alt efter dit ønske. V. køb af 5-10 stk – 2995 kr/stk, v. køb af 10+ stk – 2495 kr/stk. Skriv til os ved større ordrer, klik her Se vores andre borde her

Borde bygget af genbrugstræ

De kabeltromler der er brugt i dette aflange bord har vi fra vores anden virksomhed, A1 Pallehandel, hvor vi tager de kabeltromler der ikke længere er funktionsdygtige og laver dem om til smukke møbler. Kabeltromlerne er derfor genbrug og ikke nogle vi har købt til at lave møbler af. De møbler du får, er bygget til at holde i mange år fordi vi har sans for at behandle træet så det får den bedst mulige holdbarhed. Dit nye møbel er primært lavet af genbrugsmateriale, så du kan have god samvittighed med din indretning og sikrer at vi benytter vores ressourcer bedst muligt. Se hele vores udvalg af bæredygtige møbler her

Håndbyggede pallemøbler i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller og kabeltromler og bygger dem om til møbler. Derfor er det enkelte møbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning.

Ikke lige din stil? Hos os kan du også få lavet dit helt eget møbel. Kontakt os i dag for et tilbud på din idé! Vi laver også gerne møbler til erhverv. Få lavet unikke møbler til din virksomhed hos os. skriv til os her.

Farve

, , , ,

Aflangt bord af kabeltromleAflangt bord af kabeltromle
3.495,00 kr.3.995,00 kr.Vælg muligheder
Scroll to Top