PalleDesign

Rumdeler af palle med fod og tavler

995,00 kr.1.295,00 kr.

Rumdeler af palle med fod og tavler

Mål: Højde 80 cm, længde 120 cm, dybde 15 cm

Målene er ca mål og kan variere 1 par cm

Varenummer (SKU): 3429 Kategori:

Rumdeler af palle med fod og tavler

Enkelt Rumdeler af palle med fod og tavler til krydderurter til haven. Smart til opdeling af haven. Skab din egen unikke privatsfære med et pallemøbel fra PalleDesign, en rumdeler af genbrugs paller – og gør den levende med velduftende krydderurter eller lave blomster, der tiltrækker sommerfuglene – kun fantasien sætter grænser! Sæt dine krydderurter i pallen, og brug krydderurterne til salat og grillmad og få dig en velduftende rumdeler. Du kan ydermere tilkøbe dig behandling, hvor din rumdeler bliver brændt og behandlet med udendørs træbeskyttelse. Den fås naturligvis også ubehandlet, hvis du helst selv vil behandle den. Hver og en er unik – ikke 2 er ens!

Pallemøbel til haven

Enkelt Rumdeler til haven med fod og tavler. Smart til opdeling af haven eller krydderi i køkkenet. Skab din egen unikke privatsfære med et pallemøbel fra PalleDesign, en rumdeler af genbrugs paller – og gør den levende med velduftende krydderurter eller lave blomster, der tiltrækker sommerfuglene – kun fantasien sætter grænser! Sæt dine krydderurter i pallen, og brug krydderurterne til salat og grillmad og få dig en velduftende rumdeler. Se også vores dobbelte rumdeler her.

Palle til krydderurter bygget af genbrugstræ

Pallerne vi bruger til vores møbler har vi fra vores anden virksomhed, A1 Pallehandel, hvor vi tager de paller der ikke længere er funktionsdygtige til transport og laver dem om til smukke møbler. Pallerne er derfor genbrugspaller og ikke nogle vi har købt til at lave møbler af. Det betyder, at de møbler du får, er bygget til at holde i mange år fordi vi har sans for at behandle træet så det får den bedst mulige holdbarhed og for, at få sjælen frem i udtrykket på møblet. Dit nye møbel er lavet af mindst 95% genbrugs materiale, så du kan have god samvittighed med din indretning og sikre at vi benytter vores ressourcer bedst muligt. Se også vores udvalg af paller her Se vores andre havemøbler her

Håndbyggede pallemøbler i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller og bygger dem om til pallemøbler. Derfor er det enkelte pallemøbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning.

Ikke lige din stil? Hos os kan du også få lavet dit helt eget møbel. Kontakt os her for et tilbud på din idé!

Farve

, ,

Rumdeler af palle med tavlerRumdeler af palle med fod og tavler
995,00 kr.1.295,00 kr.Vælg muligheder
Scroll to Top