PalleDesign
, ,

Pallereol

895,00 kr.1.195,00 kr.

Her på billedet har vi sat 3 sammen.

Mål: 110cm høj, 51cm dyb, 140cm bred.

Målene er ca mål og kan variere 1 par cm.

Klik her for varianter, hvis du mangler en variant, så kontakt os her

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Pallereol – Organiser med stil og bæredygtighed

Pallereol til alsidig opbevaring

Leder du efter den perfekte løsning til opbevaring, er vores pallereoler det ideelle valg. Med vores holdbare pallereoler kan du organisere og præsentere dine ejendele på en effektiv og attraktiv måde. Uanset om du ønsker at vise dem frem i stuen, opbevare dem på børneværelset eller have dem i haven, er vores pallereoler alsidige og pålidelige.

Vores nye pallereol egner sig både til at stå inde, som ude. Pallereolen er lavet af ISPM15 varmebehandlede paller, og er meget anvendelig med sine dybe hylder. Har du brug for en rå og rustik pallereol, finder du den her. Der er rigtig meget plads i den og dens funktionalitet kender ingen grænser. Brug den i stuen til pyntegenstande, bøger, musikanlæg eller hvad du ellers kan finde på. På børneværelset til børnenes legetøj. I entreen til fodtøj og kurve til tørklæder og alt det andet du ikke lige ved, hvor skal være. I haven er pallereolen meget anvendelig til fx haveredskaber, krukker, børnenes udelegetøj, vandkander osv. Du kan også udnytte højden og sætte dem ovenpå hinanden. (Husk at fastgøre) Reolen bliver som udgangspunkt let slebet, og står i dette tilfælde brændt og behandlet med udendørs træbeskyttelse. Med dens alsidighed er det kun fantasien, der sætter grænsen.

Et bæredygtigt valg for en grønnere fremtid

Vi er stolte af vores engagement i bæredygtighed og genbrug. Ved at anvende affaldstræ som gamle paller og kabeltromler til vores pallemøbler og pallereoler bidrager vi til at reducere CO2-udledningen og minimere spildet. Hvert stykke træ får nyt liv. Med vores møbler og opbevaringsløsninger i en moderne, rustik stil imødekommer vi behovene hos den bæredygtige forbruger, der ønsker at skabe et miljøvenligt hjem.

Køb en pallereol og vær med til at skabe et organiseret og bæredygtigt rum

Håndværksmæssig kvalitet og dansk design: Vores pallereol er håndlavet af vores dygtige medarbejdere, stræber efter at sikre dansk kvalitet og holdbarhed. Ved at opretholde den rustikke charme og det autentiske udseende af genbrugte materialer skaber vi møbler og opbevaringsløsninger, der fortæller en historie. Med vores pallereol får du ikke kun en praktisk opbevaringsløsning, men også et stykke unikt design, der tilføjer karakter og personlighed til dit rum. Derudover kan du supplere din pallereol med vores andre pallemøbler og pallerammer, der giver mulighed for en sammenhængende og stilfuld indretning i dit hjem eller udendørs område, se dem her

I stedet for at smide gamle paller, kabeltromler og andet affaldstræ på forbrændingen, genanvender vi træet til produktion af pallemøbler og reducerer derigennem udledningen af CO2. Vi indhenter affaldspaller og kabeltromler fra vores kunder og udvikler pallemøbler af dem. Vi bruger stort set alt træet, således at mindst muligt går til spilde. Da vi anvender affaldstræ, får du dit helt eget personlige pallemøbel i en moderne, “rå” stil, som appellerer til den bæredygtige forbruger. Pallemøbler fås både til stuen, entreen, soveværelset og ikke mindst haven. Vi udvikler hele tiden nye produkter og hører gerne fra dig, hvis du har en god idé. Vi kan også tilbyde “gør det selv” løsninger, hvor du fx selv laver dine egne højbede med pallerammer. Eller du kan lave dit eget “loungesæt” til haven af paller. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen!

Farve

, , , ,

PallereolPallereol
895,00 kr.1.195,00 kr.Vælg muligheder
Scroll to Top