PalleDesign

Om Palledesign

BÆREDYGTIGE MØBLER AF PALLER OG KABELTROMLER

Palledesign genanvender paller og kabeltromler til at lave bæredygtige møbler. Derigennem reducerer vi udledningen af CO2, da vi genbruger de gamle paller og kabeltromler, i stedet for at de ryger på forbrændingen, 

Vi indhenter paller og kabeltromler fra vores kunder og udvikler bæredygtige og rustikke møbler. Vi bruger stort set alt træet, således at mindst muligt går til spilde. Da vi genanvender træet, får du dit helt eget personlige pallemøbel i en moderne, “rå” stil, som appellerer til den bæredygtige forbruger.

Pallemøbler fås både til stuen, entreen, soveværelset og ikke mindst haven – vi udvikler hele tiden nye produkter og hører gerne fra dig, hvis du har en god idé. Vi kan også tilbyde “gør det selv” løsninger, hvor du fx selv laver dine egne højbede med pallerammer.

Vi har stor fokus på at finde muligheder for bruge kasserede paller og rammer samt kabeltromler.
Vi udvikler forskellige møbler ud af paller / rammer og kabeltromler som man ellers ville lave til flis eller køre på forbrændingen

Paller/rammer og kabeltromler som er beskadigede og derfor bliver kasseret, tages ind på værkstedet. Vi udnytter det som kan bruges og det frasorterede bruges som brænde, så der er så lidt ressourcespild som overhovedet muligt i vores produktion.

Alle priser er inklusiv 25% moms    – GRATIS LEVERING VED KØB OVER 2.500.- KR ELLERS 395.-KR I FRAGT

Har du en idé til dit helt eget, personlige møbel, kan du kontakte os her. Palledesign er en lille, forholdsvis nystartet virksomhed, og når du kontakter os, får du forbindelse til mig:

Jeg hedder Helene Garly og står for alt praktisk, administrativt, markedsføringsmæssigt og kontakt. Jeg bor på Orø, hvor også vores showroom ligger. Jeg elsker nytænkning af genbrug og ser muligheder fremfor begrænsninger, når der skal produceres nye møbler. Jeg videregiver dine ønsker til enten Jesper eller Ole, såfremt jeg ikke selv kan hjælpe dig.

Helene Garly
HELENE GARLY

Blæksprutten

Ole Brinkmann
OLE BRINKMANN

Stifteren/Pallehandleren

Billede kommer snaret
JESPER JENSEN

Den kreative idémager

Scroll til toppen