PalleDesign

Om PalleDesign

BÆREDYGTIG INDRETNING MED MØBLER AF PALLER OG KABELTROMLER

Palledesign genanvender paller og kabeltromler til at lave bæredygtige møbler. Derigennem reducerer vi udledningen af CO2, da vi genbruger de gamle paller og kabeltromler, i stedet for at de ryger på forbrændingen, 

Vi indhenter paller og kabeltromler fra vores anden forretning, A1 Pallehandel, og udvikler bæredygtige, unikke og rustikke møbler. Vi bruger stort set alt træet, således at mindst muligt går til spilde. Da vi genanvender træet, får du dit helt eget personlige pallemøbel i en moderne, “rå” stil, som appellerer til den bæredygtige forbruger.

Møbler af paller og kabeltromler kan både fås til caféen, skolen, kontoret, stuen, entreen, soveværelset og ikke mindst haven – vi udvikler hele tiden nye produkter og hører gerne fra dig, hvis du har en god idé. Vi kan også tilbyde “gør det selv” løsninger, hvor du fx selv laver dine egne højbede med pallerammer – eller du kunne lave din egen seng af paller! Vi kan også tilbyde at lave dit projekt på de mål du ønsker, så du får
en 100% skræddersyet løsning. 

Vi har stor fokus på at finde muligheder for bruge kasserede paller og rammer samt kabeltromler.
Vi udvikler forskellige møbler ud af paller / rammer og kabeltromler som man ellers ville lave til flis eller køre på forbrændingen

Paller/rammer og kabeltromler som er beskadigede og derfor bliver kasseret, tages ind på værkstedet. Vi udnytter det som kan bruges og det frasorterede bruges som brænde, så der er så lidt ressourcespild som overhovedet muligt i vores produktion.

Alle priser er inklusiv 25% moms    – GRATIS LEVERING VED KØB OVER 2.500.- KR ELLERS 395.-KR I FRAGT

Vores produkter bliver produceret ved bestilling. Derfor kan du altid få lavet dit produkt præcis som du vil have det. Dette gør, at vores leveringstid kan variere, men vi bestræber os på, at levere din vare indenfor 10 hverdage. Ved specialbestillinger kan leveringstiden blive forlænget. Når du bestiller et specialfremstillet produkt hos os, modtager du en mail med den forventede leveringstid. Du kan altid ringe eller skrive til os og høre om den forventede leveringstid på din vare.

Har du en idé til dit helt eget, personlige møbel, kan du kontakte os her. Palledesign er en lille, forholdsvis nystartet virksomhed, og når du kontakter os, får du forbindelse til mig:

Jeg hedder Helene Garly og står for alt det praktiske på kontoret, Jeg bor på Orø, hvor også vores showroom ligger. Jeg elsker nytænkning af genbrug og ser muligheder fremfor begrænsninger, når der skal produceres nye møbler. Jeg videregiver dine spørgsmål eller ønsker til enten Jesper eller Ole, såfremt jeg ikke selv kan hjælpe dig.

Helene Garly
HELENE GARLY

Blæksprutten

Ole Brinkmann
OLE BRINKMANN

Pallehandleren

Billede kommer snaret
JESPER JENSEN

Den kreative idémager

Scroll to Top