PalleDesign
,

Havebord af paller

995,00 kr.1.495,00 kr.

Havebord af paller med eller uden hjul

Mål: Højde 53/43 cm (m/u. hjul), bredde: 80 cm, dybde: 60 cm

Målene er ca mål og kan variere et par cm.

Klik her for varianter

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Havebord af paller med eller uden hjul.

Vores havebord af paller med eller uden hjul, er praktisk, smukt og meget anvendeligt som et lille palle sofabord på terrassen. Havebordet af paller er her blevet brændt, for at få den smukke glød frem i træet. Det er lavet af halvpaller, som måler 60×80 cm. Det kan naturligvis også bruges indenfor som et palle sofabord. Du kan bruge pladsen i bordet på mange måder; her har vi plantet en blomst. Du kan også bruge det som ”legebord”, hvor der er plads til børnenes legoklodser. På den måde, kan du skabe et hjørne på terrassen, hvor børnene kan lege, mens du slikker solskin. Det kan naturligvis også anvendes indenfor, og det vil pynte overalt, hvor du stiller det. Ikke lige din stil? Kig her og se vores udvalg af borde.

Håndbygget havebord i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller og bygger dem om til pallemøbler til hus og have. Derfor er det enkelte pallemøbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning. Dit nye møbel er lavet af mindst 95% genbrugs materiale, så du kan have god samvittighed med din indretning og sikrer at vi benytter vores ressourcer bedst muligt. Du kan tilvælge, at vi behandler bordet med træbeskyttelse og brænding, for at få den smukke glød frem i træet. Se også vores udvalg af paller her

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos A1Pallemøbler finder vi paller helt fantastiske. De kan bruges til et hav af formål, og af netop den grund tilbyder vi også et stort udvalg af dem. Vi bestræber os desuden på at levere kundeservice, der er over det sædvanlige. Har du af den grund spørgsmål til et gør det selv projekt? Jamen så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan skrive en mail til os her, eller ring til os. Vi tager imod alle spørgsmål, og vi glæder os til at høre fra dig!

Farve

, ,

Hjul

,

PallebordHavebord af paller
995,00 kr.1.495,00 kr.Vælg muligheder
Scroll to Top