PalleDesign
, ,

Rundt sofabord af kabeltromle

1.695,00 kr.1.895,00 kr.

Rundt sofabord af kabeltromle

Mål: Ø: 60 cm højde: 43 cm

Målene er ca mål og kan variere 1 par cm

Vælg her for behandling

Varenummer (SKU): 3673349 Kategorier: , ,

Sofabord af kabeltromle Ø 60

Vores runde sofabord er lavet af en gammel kabeltromle og er her brændt for at få et helt fantastisk rustikt udtryk, der med garanti fylder ethvert rum med varme. Bordet passer ind alle steder du kunne have brug for et bord, om det er sofabord, sidebord, sengebord eller legebord til børnene. Bordet passer ind alle steder og med sit rustikke udtryk giver det et løft til indretningen. Bordet er lavet af upcyclede kabeltromler. Det betyder, at træet har fået nyt liv og er klar til at fungere som bord i mange år.

Køb for 2.500 kr. og spar fragten?

  • Rundt sofa bord lavet af en gammel kabeltromle.
  • Sofabordet kan fås brændt for at få et rustikt udtryk og lakeret, for at forlænge holdbarheden af den brændte overflade.
  • Sofabordet kan bruges både indendørs og udendørs og er derfor alsidig i sin udnyttelse – kun fantasien sætter grænser!
  • Bordet har en diameter på 60 cm.

Se også vores firkantede sofabord. Ønsker du en anden størrelse?  Så kontakt os her, eller på Facebook, vi kan lave alle størrelser til dig.

Sofabord bygget af genbrugstræ

De kabeltromler der er brugt til dette sofabord har vi fra vores anden virksomhed, A1 Pallehandel, hvor vi tager de kabeltromler der ikke længere er funktionsdygtige til transport og laver dem om til smukke møbler. Kabeltromlerne er derfor genbrug og ikke nogle vi har købt til at lave møbler af. Det betyder, at de møbler du får, er bygget til at holde i mange år fordi vi har sans for at behandle træet så det får den bedst mulige holdbarhed og for, at få sjælen frem i udtrykket på møblet. Det eneste på sofabordene der ikke er lavet af genbrugs materiale er den lak du kan tilvælge til at sikre en glat finish. Dit nye møbel er dermed lavet af mindst 95% genbrugs materiale, så du kan have god samvittighed med din indretning og sikrer at vi benytter vores ressourcer bedst muligt. Se også vores udvalg af paller.

Håndbyggede pallemøbler i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller og kabeltromler og bygger dem om til pallemøbler. Derfor er det enkelte møbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning.

Ikke lige din stil? Hos os kan du også få lavet dit helt eget møbel. Kontakt os i dag for et tilbud på din idé!

Farve

, ,

Du kunne også være interesseret i...

Rundt sofabordRundt sofabord af kabeltromle
1.695,00 kr.1.895,00 kr.Vælg muligheder
Scroll to Top