PalleDesign

Rumdeler af palle

695,00 kr.995,00 kr.

Rumdeler af palle

Mål: Højde 80 cm, længde 120 cm, dybde 15 cm

Målene er ca mål og kan variere 1 par cm

Varenummer (SKU): 5936662 Kategori:

Rumdeler af palle til haven

Enkelt rumdeler af palle til haven med fod. Smart til opdeling af haven eller til din altan. Skab din egen unikke privatsfære med et bæredygtigt pallemøbel fra PalleDesign, en rumdeler af genbrugs paller – og gør den levende med velduftende krydderurter eller lave blomster, der tiltrækker sommerfuglene – kun fantasien sætter grænser! Sæt dine krydderurter eller spiselige blomster i pallen, og brug dem til salat og grillmad og få dig en velduftende rumdeler. Fås med eller uden tavle, i brændt eller natur. (Tillæg for tavle og brændt) Hver og en er unik – ikke 2 er ens! Se også vores dobbelte rumdeler af paller her Se vores andre havemøbler her

Rumdeler bygget af genbrugstræ

Pallerne vi bruger til vores møbler har vi fra vores anden virksomhed, A1 Pallehandel, hvor vi tager de paller der ikke længere er funktionsdygtige til transport og laver dem om til smukke møbler. Pallerne er derfor genbrugspaller og ikke nogle vi har købt til at lave møbler af. De møbler du køber, er bygget til at holde i mange år fordi vi har sans for at behandle træet så det får den bedst mulige holdbarhed og for. Dit nye møbel er lavet af mindst 95% genbrugs materiale, så du kan have god samvittighed med din indretning og sikrer at vi benytter vores ressourcer bedst muligt.

Håndbyggede pallemøbler til haven i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller og bygger dem om til pallemøbler. Derfor er det enkelte pallemøbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning.

Ikke lige din stil? Hos os kan du også få lavet dit helt eget møbel. Kontakt os her for et tilbud på din idé!

Farve

, ,

Rumdeler af palleRumdeler af palle
695,00 kr.995,00 kr.Vælg muligheder
Scroll to Top