PalleDesign
, , , ,

Sorte pallerammer til højbed brugt

139,00 kr.

Mål:

Helpallerammer: længde 120cm, bredde 80cm, højde 14,4cm

NB! Begrænset parti af denne vare.

Køb sorte pallerammer til at bygge et stilfuldt højbed

Skab et stilfuldt højbed i haven med vores sorte pallerammer

Vores sorte pallerammer er fantastiske til at lave et højbed i haven. Pallerammerne fås her i sort, der binder stilen i boligen og haven sammen, for et strømlinet udtryk. Når du bygger dit eget højbed af pallerammer, anbefaler vi at du sætter minimum 2 rammer ovenpå hinanden. En palleramme indeholder ca 200 liter jord, og hvis du gerne vil dyrke almindelige grøntsager i dit højbed, kan du med fordel putte noget i bunden af den nederste højbedsramme, så du ikke skal bruge så meget jord.

Brugte sorte pallerammer til bæredygtigt højbeds projekt

De pallerammer, vi har, fås i natur i nye som brugte. Den sortbejdsede palleramme til højbed fås i brugt kvalitet, men den fremstår som ny. Den fås i størrelsen hel palleramme, og dem har vi pt et rigtigt godt tilbud på. Du kan også købe en af vores populære plantekasser, de fås både behandlet og ubehandlet. Se også vores udvalg af paller.

Unikke møbler lavet af genanvendte pallerammer

Vi genanvender paller, pallerammer og kabeltromler og omdanner dem til smukke og bæredygtige møbler. Hvert enkelt pallemøbel er unikt, og der findes ikke to ens. Dette sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning. Tag også et kig på vores udvalg af havemøbler.

Ikke din stil? Få et speciallavet møbel

Hos os har du også mulighed for at få dit helt eget møbel designet og fremstillet. Kontakt os for et tilbud baseret på din idé!

Specifikationer for hel palleramme:
  • Længde: 120 cm
  • Bredde: 80 cm
  • Højde: 14,4 cm

Skab dit drømmehøjbed med vores sorte pallerammer, der kombinerer stil, funktionalitet og bæredygtighed. Gå ikke glip af muligheden for at skabe et unikt udendørs rum med vores kvalitetsprodukter. Bestil dine sorte pallerammer i dag og begynd din rejse mod et smukt og produktivt højbed.

sort palleramme til højbedSorte pallerammer til højbed brugt
139,00 kr.
Scroll to Top