PalleDesign
Tilbud!
, , ,

Sorte pallerammer til højbed brugt

119,00 kr.

Mål:

Helpallerammer: længde 120cm, bredde 80cm, højde 14,4cm

NB! Begrænset parti af denne vare.

Byg et højbed af sorte pallerammer – prisen er pr stk

Vores sorte pallerammer er fantastiske til at lave et højbed i haven. Pallerammerne fås her i sort, der binder stilen i boligen og haven sammen, for et strømlinet udtryk. Når du bygger dit eget højbed af pallerammer, anbefaler vi at du sætter minimum 2 rammer ovenpå hinanden. En palleramme indeholder ca 200 liter jord, og hvis du gerne dyrke almindelige grøntsager i dit højbed, kan du med fordel putte noget i bunden af den nederste højbedsramme, så du ikke skal bruge så meget jord.

Pallerammer fås her som brugte

De pallerammer vi har, fås i natur i nye som brugte. Den sortbejdsede palleramme til højbed fås i brugt, A kvalitet, hvilket betyder at den praktisk talt fremstår som ny. Den fås i størrelsen hel palleramme, og dem har vi pt et rigtigt godt tilbud på. Du kan også købe en af vores populære plantekasser, de fås både behandlet og ubehandlet. Se også vores udvalg af paller.

Håndbyggede pallemøbler i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller, rammer og kabeltromler og bygger dem om til smukke bæredygtige møbler. Derfor er det enkelte pallemøbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning. Se alle vores havemøbler

Ikke lige din stil? Hos os kan du også få lavet dit helt eget møbel. Kontakt os for et tilbud på din idé!

Hel palleramme:

Længde 120 cm Bredde 80 cm Højde 14,4 cm

sort brugt pallerammeSorte pallerammer til højbed brugt
119,00 kr.
Scroll to Top