PalleDesign

Rumdeler til planter af paller

895,00 kr.1.645,00 kr.

Rumdeler til planter af paller

Mål: Bredde: 120 cm, højde: 80 cm (uden hjul), dybde 40 cm

Målene er ca mål og kan variere 1 par cm

Varenummer (SKU): 21367 Kategori:

Skab en rustik og bæredygtig atmosfære med vores rumdeler til planter af paller

Køb rumdeler med hjul og tilføj stil og funktion til dit rum

 

Vores rumdeler til planter af paller med eller uden hjul er det ideelle valg, når du ønsker at organisere dine planter på en stilfuld og funktionel måde. Med dette møbel kan du skabe en rustik og bæredygtig atmosfære i din have eller på terrassen. Den dobbelte rumdeler er genial til at lave en slags “afskærmning” med, og er også yderst anvendelig til fortovscaféen, så der kan være lidt afskærmning mellem bordene. På den måde får gæsten sin egen privatsfære. Du kan se vores enkelte rumdeler til krydderurter her. Ved køb af vores rumdeler får du ikke blot et unikt møbel lavet af genbrugte paller, men du bidrager også til at reducere affald og bevare miljøet.

Rumdeleren er bygget af genbrugstræ fra vores søsterselskab, A1 Pallehandel, hvilket gør hver rumdeler unik og fyldt med karakter.

Denne rumdeler er udstyret med eller uden hjul. Uanset om du vil skabe en grøn oase i haven, skabe en hyggelig krog på terrassen, eller opdele fx fortovscafeen på en elegant måde vil vores rumdeler opfylde dine behov. Den giver dig mulighed for at plante velduftende blomster eller krydderurter på en smuk og organiseret måde. Du kan se vores enkelte rumdeler til krydderurter her.

Bæredygtighed og unikt design i hver eneste rumdeler

Vi er stolte af vores engagement i bæredygtighed og genbrug. Ved at vælge vores rumdeler, der er lavet af mindst 95% genbrugsmateriale, gør du en forskel for miljøet. Hver eneste rumdeler er unik, da vi håndbygger dem med kærlighed og omtanke. Vores rustikke og moderne udtryk i pallemøblerne vil tilføre din indretning charme og karakter, som ikke findes i masseproducerede møbler. Se også vores udvalg af paller her Se vores andre havemøbler her

Vi tilbyder også skræddersyede møbler, hvis vores standarddesign ikke passer til din stil. Vores dygtige håndværkere kan skabe et møbel, der passer præcis til dine ønsker og behov. Kontakt os her for at få et tilbud på din helt egen idé, og lad os skabe et unikt møbel til dig.

Køb vores rumdeler til planter af paller med hjul og oplev kvalitet og holdbarhed

Du kan købe vores rumdeler til planter af paller med hjul i dag og nyde en bæredygtig og stilfuld løsning til dine planteopstillinger og indretningsbehov. Vores danskbyggede pallemøbler af høj kvalitet vil imponere dig med deres unikke design og holdbarhed. Vi tilbyder også et bredt udvalg af paller og pallerammer samt andre havemøbler, der kan fuldende din indretningsstil.

Giv dit uderum et strejf af rustik charme og bæredygtighed med vores rumdeler til planter af paller med hjul. Vores møbler er ikke kun smukke, men også en påmindelse om vigtigheden af genbrug og genanvendelse. Vælg vores rumdeler i dag og tilføj et unikt og miljøvenligt element til dit haven eller terrassen.

Farve

, ,

Hjul

,

Du kunne også være interesseret i...

Dobbelt rumdeler af pallerRumdeler til planter af paller
895,00 kr.1.645,00 kr.Vælg muligheder
Scroll to Top