PalleDesign

Brugt EUR palle A godkendt

149,00 kr.

Mål:

120x80x15cm

Bredde, længde, højde

 

Varenummer (SKU): 12 Kategori:

Brugte EUR paller A godkendte – perfekte til gør det selv!

Denne EUR palle er en A-godkendt palle, hvilket betyder, at den har været brugt, og kan have få ubetydelige ”fejl”, så som udflisninger i klodser eller brædder. Denne brugte EUR A godkendte palle er mørkere i træet end vores nye paller og har derfor et mere rustikt udtryk. Byg fx en pallesofa på terrassen eller rundt om et bålsted og gør det til havens samlingspunkt med hynder og tæpper til de kølige aftener. Eller byg din egen træterrasse af paller! Du kan også lave et loungesæt af paller! Mulighederne er uendelige med paller og med vores brugte EUR paller får du en rustik palle af udseende, men stadig med en god holdbarhed. Hvis du ønsker paller der er nemme at male, kan du med fordel kigge på vores nye EUR palle. Se vores pallemøbler her. Se vores nye EUR paller her og her

Brugt EUR palle.

Alle EUR paller i Danmark er siden 2010 ISPM15 varmebehandlet. Det betyder i praksis, at pallen varmes op til en kernetemperatur på 56 grader i minimum 30 minutter. På den måde forhindrer man spredning af skadedyr, som kan have siddet i træet, inden varmebehandlingen.

Vores brugte EUR paller kan bruges til mange projekter og de er en sjov måde, at få dit drømmemøbel.

Hvis du ikke har mod på at bygge selv, så kontakt os; vi vil gerne give dig et tilbud på at vi bygger dit drømmemøbel. Du kan kontakte os her eller ringe på 70208199.

Paller er også geniale til at lave små bænke til et hyggested rundt om et bål, eller til enden af et terrassebord, hvor der skal være plads til sommerens fester.

Størrelse 120 × 80 × 14 cm
A kvalitets EUR PalleBrugt EUR palle A godkendt
149,00 kr.
Scroll to Top

Nyhedsbrev
FÅ 20% RABATKODE