PalleDesign
, ,

Nye EUR helpaller

249,00 kr.

Varenummer (SKU): 13 Kategorier: , ,

Vores nye EUR helpaller er perfekte til at bygge dine DIY projekter!

Byg en pallesofa af nye EUR helpaller til terrassen eller rundt om et bålsted og gør det til havens samlingspunkt med hynder og tæpper til de kølige aftener. Eller vælg selv størrelsen på din nye seng ved brug af nye EUR helpaller som sengebund. Pallernes brædder giver en naturlig udluftning til din seng, der erstatter lameller på en traditionel sengebund. Mal pallerne, eller lad dem være naturlig og læg lyskæder under og få din drømmeseng. Når du bruger paller kan du helt selv vælge størrelsen. Brug f.eks 2 paller i bredden, 2 i længden og 2 i højden og få en seng på 160×240, eller læg endnu en række paller i bredden og få en firkantet seng på 240×240 hvor der er plads til hele familien Mulighederne er uendelige med paller og med vores nye EU paller får du den bedste holdbarhed og de nemmeste paller at male, skulle du ønske det. Hvis du ønsker nogle paller der har et mere rustikt udtryk kan du med fordel kigge på vores brugte paller. Hvis du ikke har mod på et gør det selv projekt, så kontakt os; vi vil meget gerne give dig et tilbud på dit drømmemøbel. Du kan kontakte os her eller på 70208199.

Fabriksny EUR helpalle.

Alle EUR paller i Danmark er siden 2010 ISPM15 varmebehandlet. Det betyder i praksis, at pallen varmes op til en kernetemperatur på 56 grader i minimum 30 minutter. På den måde forhindrer man spredning af skadedyr, som kan have siddet i træet, inden varmebehandlingen.

Vores fabriksnye EUR helpaller er det perfekte valg, om det er til transport, en ny terrasse eller et pallemøbel.

Vores Fabriksnye EUR helpaller kan bruges til alle former for DIY-projekter og de er en super billig måde, at få dit drømmemøbel.

Vi bestræber os på, at have en fantastisk service for vores kunder og derfor er det enormt vigtigt for os, at du er tilfreds med vores service. Derfor er vi altid tilgængelige – også weekender og helligdage!

Vi har paller i mange forskellige typer. Se hele udvalget her

Skal du indkøbe for en virksomhed? Så gå til vores B2B side lige her

 

Mål: 120 x 80 cm

 

Størrelse 1200 × 800 × 22 cm
EUR PalleNye EUR helpaller
249,00 kr.
Scroll to Top

Nyhedsbrev
FÅ 20% RABATKODE