PalleDesign

Hylder af kabeltromler

249,00 kr.

Hylde af kabeltromle

Mål: Bredde: 65 cm, Dybde: 22 cm (det dybeste sted)

Målene er ca mål og kan variere 1 par cm

Varenummer (SKU): 5951 Kategori:

Hylder af kabeltromler

Mangler du nogle hylder af kabeltromler? Som er lidt mere charmerende end en gængs hylde?

Så er vores hylder af kabeltromler lige noget for dig!

De kan bruges alle steder i hjemmet, men vi er især glade for dem i køkkenet, stuen og kontoret hos os. For de kan holde alle de ting man ofte har brug for.

I køkkenet bruger vi hylderne til f.eks. krydderier, mel og sukker.

På kontoret bruger vi hylderne til alle vores kontorartikler og i stuen har vi vores mest værdsatte minder stående på dem!

De giver en helt fantastisk rustik stemning til ethvert hjem og passer fantastisk sammen med vores spisebord og sofabord for en gennemført rustik og varm følelse igennem hele huset.

Mål:

Ca. 65 cm bred, 22 cm dyb.

Vores hylder fås også lavet af paller her

Hylder af kabeltromler bygget af genbrugstræ

Kabeltromlerne vi bruger til vores møbler har vi fra vores anden virksomhed, A1 Pallehandel, hvor vi tager de kabeltromler der ikke længere er funktionsdygtige og laver dem om til smukke møbler. Kabeltromlerne er derfor genbrug og ikke nogle vi har købt til at lave møbler af. Det betyder, at de møbler du får, er bygget til at holde i mange år fordi vi har sans for at behandle træet så det får den bedst mulige holdbarhed og for, at få sjælen frem i udtrykket på møblet. Det eneste på hylderne der ikke er lavet af genbrugsmateriale er den olie vi bruger til at sikre et glat finish. Dit nye møbel er dermed lavet af mindst 95% genbrugsmateriale, så du kan have god samvittighed med din indretning og sikrer at vi benytter vores ressourcer bedst muligt.

Se også vores udvalg af paller her

Håndbyggede pallemøbler i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller og bygger dem om til pallemøbler. Derfor er det enkelte pallemøbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning.

Ikke lige din stil? Hos os kan du også få lavet dit helt eget møbel. Kontakt os i dag for et tilbud på din idé!

Hylder af kabeltromlerHylder af kabeltromler
249,00 kr.
Scroll to Top

Nyhedsbrev
FÅ 20% RABATKODE