PalleDesign

Pallerammer

Pallerammer

Er du på udkig efter nogle pallerammer? Måske du ønsker at bygge dine helt egne plantekasser af dem? Lave et højbed af pallerammer? Byg din egen kompostbeholder? Byg for eksempel et højbed af pallerammer. Du sætter blot pallerammerne oven på hinanden, uden brug af værktøj eller andet. Du kan også sætte dem sammen og bruge dem til en kompostbeholder, så sparer du turen til genbrugsstationen, og du får din egen kompost, du kan bruge til gødning, fremfor at bruge konventionel gødning. Derved beskytter du din have mod kemiske ubalancer. Hos A1Pallemøbler har vi samlet et spændende udvalg, så du har rig mulighed for at finde nogle pallerammer, der matcher dine ønsker og behov. Fælles for alle vores pallerammer er dog, at de er af allerhøjeste kvalitet samtidig med, at de bliver tilbudt til favorable priser. Gå endelig på opdagelse blandt udvalget allerede i dag – god fornøjelse! Se også vores udvalg af pallemøbler her

ISPM15 varmebehandlet

Alle pallerammer i Danmark er siden 2010 ISPM15 varmebehandlet. Det betyder i praksis, at rammen varmes op til en kernetemperatur på 56 grader i minimum 30 minutter. På den måde forhindrer man spredning af skadedyr, som kan have siddet i træet, inden varmebehandlingen.

Viser alle 2 resultater

Pallerammer til ethvert behov

Hvilke pallerammer leder du efter? Her på siden finder du forskellige slags rammer, og du kan vælge imellem forskellige størrelser og kvaliteter. Derudover kan du frit vælge imellem nye og brugte pallerammer. Vores pallerammer egner sig især som højbedsrammer, og du kan også bruge dem til at bygge dine egne plantekasser af.

Byg med paller – skab møbler til både have og hjem

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør købe dine pallerammer her hos os. Vi smider hverken paller, rammer eller kabeltromler ud. I stedet genanvender vi materialerne til at skabe møbler af paller, rammer og kabeltromler. Dermed sparer vi på CO2 regnskabet. Med andre ord: vælger du at bygge dine egne pallemøbler, tager du et yderst miljøvenligt valg. Og ønsker du ikke at bygge dine pallemøbler selv, så tilbyder vi også at gøre det for dig. Uanset, hvad du vælger, kan du bruge dine pallemøbler i både stuen, entreen, soveværelset og ikke mindst haven – mulighederne er uendelige.

Køb paller og byg møbler

Ønsker du således at bygge enten en seng, en sofa eller måske et helt loungemiljø? Så er paller det helt rette valg til dig projekt. I hvert fald, hvis du ønsker at gå i gang med et projekt, der er nemt og hurtigt samt giver et resultat, der er råt og rustikt, og passer ind i ethvert hjem. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan kreere med paller. Så gå endelig i gang med enten hylder, sofaborde eller havemøbler allerede i dag. Du kan i hvert fald finde alle pallerne til dit projekt her hos A1Pallemøbler.dk. Vores service er i top, og vi leverer hurtigt, når du bestiller dine paller – og har du brug for råd og vejledning, står vi gerne til rådighed.

Stort udvalg af paller til salg hos A1Pallemøbler.dk

Her hos A1Pallemøbler.dk tilbyder vi også et stort og ikke mindst spændende udvalg af paller til pallemøbler. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi godt garantere, at du hos os finder nogle paller, der matcher netop dine ønsker og behov. Og vælger du desuden at købe dine nye paller her hos os, så sørger vi for, at du får råd og vejledning med på vejen. Så kan du nemlig skabe dine helt egne pallemøbler, ligesom du vil have dem. Så gå endelig på opdagelse i vores udvalg af paller her på siden, og find dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos A1Pallemøbler finder vi paller helt fantastiske. De kan bruges til et hav af formål, og derfor tilbyder vi forskellige muligheder. Vi bestræber os desuden på at yde en kundeservice, der er ud over det sædvanlige. Har du spørgsmål til vores paller? Skriv til os her, eller giv os et kald på 70 20 81 99. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

Scroll til toppen