PalleDesign

Pallerammer

Viser alle 3 resultater

Køb pallerammer – Højbede af pallerammer

Er du på udkig efter nogle pallerammer? Måske du ønsker at bygge dine helt egne plantekasser af dem? Lave et højbed af pallerammer? Byg din egen kompostbeholder? Byg for eksempel et højbed af pallerammer. Du sætter blot pallerammerne oven på hinanden, uden brug af værktøj eller andet. Du kan også sætte dem sammen og bruge dem til en kompostbeholder. Så sparer du turen til genbrugsstationen, og du får din egen kompost, du kan bruge til gødning. Fremfor at bruge konventionel gødning. Derved beskytter du din have mod kemiske ubalancer. Hos Palledesign har vi samlet et spændende udvalg, så du har rig mulighed for at finde nogle pallerammer, der matcher dine ønsker og behov. Fælles for vores pallerammer er, at de er af allerhøjeste kvalitet samtidig med, at de bliver tilbudt til favorable priser. Gå endelig på opdagelse blandt udvalget allerede i dag – god fornøjelse! Se også vores udvalg af pallemøbler her

ISPM15 varmebehandlet

Alle pallerammer i Danmark er siden 2010 ISPM15 varmebehandlet. Det betyder i praksis, at rammen varmes op til en kernetemperatur på 56 grader i minimum 30 minutter. På den måde forhindrer man spredning af skadedyr, som kan have siddet i træet, inden varmebehandlingen.

Kun fantasien sætter grænser for brugen af pallerammer

Pallerammer er en populær måde at lave egne plantekasser og højbede i træ. Det har længe været udbredt samt yderst populære rundt i danskernes have, og populariteten vokser kun for hver dag, der går. For vælger du at lave din egen plantekasse i træ, får du ikke blot en praktisk opbevaring til dine blomster, planter, grøntsager eller krydderurter. Nej, du får ligeledes en løsning, der er både enkel og rustik – og af netop den grund passer vores pallerammer til højbede af træ også ind i enhver have samt på enhver terrasse. Vores pallerammer af træ kan stables ovenpå hinanden, og således kan du altså helt selv bestemme, hvor høje du ønsker, at de skal være. Ja, kort sagt er der utroligt mange muligheder med en plantekasse eller nogle højbedsrammer her fra siden, så det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser!

Stort udvalg af plantekasser og højbede hos PalleDesign

Hos PalleDesign tilbyder vi altså et stort og ligeledes spændende udvalg af lækre plantekasser, der er lavet af pallerammer. Så er du netop på udkig efter en plantekasse eller et højbed til din have, som har et lækkert, rustikt look? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af plantekasser og højbede her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Pallerammer til ethvert behov

Hvilke pallerammer leder du efter? Her på siden finder du forskellige slags pallerammer, og du kan vælge imellem forskellige størrelser og kvaliteter. Derudover kan du frit vælge imellem nye og brugte pallerammer. Vores pallerammer egner sig især som højbedsrammer, og du kan også bruge dem til at bygge dine egne plantekasser af.

Byg med pallerammer – skab møbler til både have og hjem

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør købe dine pallerammer her hos Palledesign. Vi smider hverken paller, rammer eller kabeltromler ud. I stedet genanvender vi materialerne til at skabe møbler af paller, rammer og kabeltromler. Dermed sparer vi på CO2 regnskabet. Med andre ord: vælger du at bygge dine egne pallemøbler, tager du et yderst miljøvenligt valg. Og ønsker du ikke at bygge dine pallemøbler selv, så tilbyder vi også at gøre det for dig. Uanset, hvad du vælger, kan du bruge dine pallemøbler i både stuen, entreen, soveværelset og ikke mindst haven – mulighederne er uendelige.

Køb pallerammer og byg møbler

Ønsker du således at bygge enten en seng, en sofa eller måske et helt loungemiljø? Så er paller det helt rette valg til dig projekt. I hvert fald, hvis du ønsker at gå i gang med et projekt, der er nemt og hurtigt. Samt giver et resultat, der er råt og rustikt, og passer ind i ethvert hjem. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan kreere med paller. Så gå endelig i gang med enten hylder, sofaborde eller havemøbler allerede i dag. Du kan i hvert fald finde alle pallerne til dit projekt her hos PalleDesign. Vores service er i top, og vi leverer hurtigt, når du bestiller dine paller. Og har du brug for råd og vejledning, står vi gerne til rådighed.

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Palledesign finder vi paller helt fantastiske. De kan bruges til et hav af formål, og derfor tilbyder vi forskellige muligheder. Vi bestræber os desuden på at yde en kundeservice, der er ud over det sædvanlige. Har du spørgsmål til vores paller? Skriv til os her, eller giv os et kald på 70 20 81 99. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

Scroll to Top