PalleDesign

Entrémøbler

Viser alle 4 resultater

Brug dine pallehylder i soveværelset

Har du et større soveværelse, kan du med stor fordel også vælge at hænge din palleknagerække med pallehylder dér. Dette pallemøbel kan nemlig bruges på mange forskellige måder, hæng fx dine smykker på knagerne, mens dine parfumer kan stå udstillet på pallehylderne. Kontrasten mellem de fine og feminine smykker og det rustikke træ skaber en helt unik stemning, som du med garanti vil komme til at elske!

Stort udvalg af pallehylder hos PalleDesign

Hos PalleDesign tilbyder vi et stort og spændende udvalg af palleknagerækker og pallehylder, og derfor tør vi næsten også godt garantere, at du finder noget, der falder lige i din smag. Vælger du at købe dine palleknagerækker eller pallehylder her hos os, har du rig mulighed for at sætte prikken over i’et på din indretning uden, at du behøver at bruge hele din opsparing på det… Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af palleknagerækker og pallehylder her på siden, og find netop dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos PalleDesign er alle møbler unikke, og du finder derfor heller aldrig 2 ens pallehylder. Vi går højt op i at yde en kundeservice, der er ud over det sædvanlige, og derfor står vi altid klar til at hjælpe dig. Således kan du nemlig være helt sikker på, at du får bestilt og købt den helt rette pallehylde til dit hjem. Har du nogle spørgsmål til vores udvalg af hylder lavet af paller? Måske du ønsker at vide mere om en helt bestemt pallehylde? Så skriv en mail til os på her, eller giv os et kald på 70 20 81 99 – vi glæder os til at høre fra dig!

Entrémøbler

Er du helt vild med pallehylder? Måske er det udtrykket, de tilføjer til indretning, som du godt kan lide? Uanset, hvorfor du har forelsket dig i de rustikke og bæredygtige pallehylder, så er de bare helt perfekte til dig, der ønsker at indrette hjemmet i en enkel og rustik stil. Her på siden har vi samlet en masse lækre palleknagerækker og pallehylder, som vil passe helt perfekt som entrémøbler. Du kan naturligvis også bruge dem i hjemmets andre rum. Men skal du til at indrette entréen, så er du kommet til det helt rette sted! Vi tilbyder pallehylder og pallemøbler til enhver smag, så vi garanterer, at du finder noget, der falder i din smag.

Palleknagerækker og pallehylder – helt perfekte som entrémøbler

Vi tilbyder pallehylder i flere forskellige looks, og du kan vælge mellem mørkt og lyst træ alt efter, hvad der passer bedst ind i dit hjem. Det mørke træ tilføjer ofte noget ekstra varme og hygge til indretningen, hvor det lyse træ derimod kan være med til at lysne et mørkt rum op.
Se blandt andet nærmere på vores fine palleknagerække i det mere brændte look. Knagerækken har vi skabt af en helpalle, hvis brædder er taget af. Disse brædder har vi brugt til at lave de pallehylder, der sidder på palleknagerækken. Det er pallehylder, der er yderst praktiske, og som du med fordel kan bruge til opbevaring af alle dine personlige genstande. Det kunne være billeder af din familie, dine nøgler eller noget helt, helt tredje.
Palleknagerækken er overfladebrændt, hvilket giver et råt og rustikt udtryk, der giver varme og hyggelig stemning i det rum, du placerer den i.

Scroll to Top