PalleDesign
, , ,

Sofabord af kabeltromle – kvadratisk 70x70cm

1.595,00 kr.1.795,00 kr.

mål 70x70cm, 46 cm høj

Målene er cirka mål og kan variere 1 par cm.

Klik her for varianter

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Sofabord af kabeltromle

Vores kvadratiske sofabord er lavet af en gammel kabeltromle og brændt for at få et helt fantastisk rustikt udtryk, der med garanti fylder ethvert rum med varme. Bordet passer ind alle steder du kunne have brug for et bord, om det er sofabord, sidebord, sengebord eller legebord til børnene og med sit rustikke udtryk giver det et løft til indretningen. Bordet er lavet af upcyclede kabeltromler. Det betyder, at træet har fået nyt liv og er klar til at fungere som bord i mange år.

Vil du også spare fragten?

Hvis du køber 3 pallehylder sammen med dette bord, får du fri fragt, se her

Nøgleord om vores sofabord af kabeltromle

  • Vores bord er lavet af gamle kabeltromler.
  • Bordet er her brændt for at få et rustikt udryk og er blevet behandlet, for at forlænge holdbarheden af den brændte overflade.
  • Bordet kan bruges både indendørs og udendørs og er derfor alsidig i sin udnyttelse – kun fantasien sætter grænser!
  • Bordet fås i størrelserne 50×50 cm eller 70×70 cm.

Vil du også spare fragten?

Hvis du køber 3 pallehylder sammen med dette bord, får du fri fragt! Se også vores runde version her Ønsker du en anden størrelse?  Så kontakt os her, eller på Facebook,Vi kan lave alle størrelser til dig.

Sofabord bygget af genbrugstræ

De kabeltromler der er brugt i dette bord og de paller vi bruger til vores møbler har vi fra vores anden virksomhed, A1 Pallehandel, hvor vi tager de paller der ikke længere er funktionsdygtige til transport og laver dem om til smukke møbler. Kabeltromlerne er derfor genbrug og ikke nogle vi har købt til at lave møbler af. Det betyder, at de møbler du får, er bygget til at holde i mange år fordi vi har sans for at behandle træet så det får den bedst mulige holdbarhed og for, at få sjælen frem i udtrykket på møblet. Det eneste der ikke er lavet af genbrugsmateriale er den olie vi bruger til at sikre et glat finish. Dit nye møbel er dermed lavet af mindst 95% genbrugsmateriale, så du kan have god samvittighed med din indretning og sikrer at vi benytter vores ressourcer bedst muligt. Se også vores udvalg af paller her

Håndbyggede pallemøbler i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller og bygger dem om til pallemøbler. Derfor er det enkelte pallemøbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning.

Ikke lige din stil? Hos os kan du også få lavet dit helt eget møbel. Kontakt os i dag for et tilbud på din idé!

Farve

, , , ,

Kvadratisk sofabord af kabeltromle 70x70cmSofabord af kabeltromle – kvadratisk 70x70cm
1.595,00 kr.1.795,00 kr.Vælg muligheder
Scroll til toppen