PalleDesign
,

Knagerække af palle – natur eller brændt

795,00 kr.995,00 kr.

Knagerække af helpalle

Mål: Højde: 52 cm, bredde: 80 cm, dybde: 15 cm

Målene er ca mål og kan variere 1 par cm

Klik her for varianter

Varenummer (SKU): 922994 Kategorier: ,

Knagerække til entreen

Vores knagerække i natur eller brændt look er lavet af en palle. Knagerækken fremstår med 5 knager til at hænge jakken, hatten, paraplyen eller hvad du nu har brug for. Foroven er der en lille praktisk hylde, hvor du kan lægge dine nøgler.  Knagerækken kan bruges i entreen. Knagerækken kan også bruges i sove- eller børneværelset, eller hvor du ellers har behov for en knagerække. Knagerækken fås i natur eller brændt, hvilket giver et rustikt udtryk uden at gå på kompromis med minimalismen, da farven blender ind på væggen, uden at overdøve.

Knagerækker bygget af genbrugstræ

De paller vi bruger til vores møbler har vi fra vores anden virksomhed, A1 Pallehandel, hvor vi tager de paller der ikke længere er funktionsdygtige til transport og laver dem om til smukke møbler. Pallerne er derfor genbrugspaller og ikke nogle vi har købt til at lave møbler af. Det betyder, at de møbler du får, er bæredygtige, og de er bygget til at holde i mange år fordi vi har sans for at behandle træet så det får den bedst mulige holdbarhed og for at få sjælen frem i udtrykket på møblet. Dit nye møbel er dermed lavet af mindst 95% genbrugsmateriale, så du kan have god samvittighed med din indretning og sikrer at vi benytter vores ressourcer bedst muligt. Se også vores udvalg af paller her

Håndbyggede pallemøbler i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller og bygger dem om til pallemøbler. Derfor er det enkelte pallemøbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning.

Ikke lige din stil? Hos os kan du også få lavet dit helt eget møbel. Kontakt os her for et tilbud på din idé!

Farve

, ,

Knagerække af palleKnagerække af palle – natur eller brændt
795,00 kr.995,00 kr.Vælg muligheder
Scroll to Top