PalleDesign
Tilbud!
,

Hjemmebar af kabeltromle

3.995,00 kr.

Mål: 140 cm bred, 107 cm høj, 68 cm dyb (på det dybeste sted)

Målene er cirka mål og kan variere et par cm

Hjemmebar af kabeltromle

Har du ikke altid manglet en hjemmebar af kabeltromle i hjemmet? – Så har du chancen nu! Jesper har været kreativ på værkstedet og lavet en hjemmebar af gammel upcyclet kabeltromle. Så nu kan du få din helt egen bæredygtige hjemmebar. Hjemmebaren kan stå i værkstedet, i “slyngelstuen” og i den fine stue. Du kan naturligvis også benytte den udenfor, hvor den med sit rå udtryk vil pynte på den store terrasse. Man kan med fordel bruge hylden under hjemmebaren til opbevaring af enhver art. Der kan sågar stå en fustage øl! Hjemmebaren er lavet af en gammel kabeltromle, hvor vi forneden har sat nogle palleklodser, så baren står stabilt. Hele baren er lavet af genbrugs materiale. Kunne DU godt tænke dig din egen bar, men du synes ikke størrelsen passer? Fortvivl ikke. Vi laver gerne en hjemmebar efter dine mål. Så skal du blot sende os en mail, hvor du skriver dine ønsker, klik her.

Hjemmebar af kabeltromle

Hjemmebaren af kabeltromle er blevet slebet, brændt og behandlet. Ønsker du en anden farve, kan du skrive det i kommentarfeltet, når du køber din nye, bæredygtige hjemmebar. Denne hjemmebar er en specialvare, og designet kan afvige lidt fra billedet her, og du må påregne op til 14 dages leveringstid. Med mindre du når at købe denne. Hvis ikke du når det, er du til gengæld selv med i processen om hjemmebarens udformning. Er du interesseret i flere møbler og skal købe ind for en virksomhed? Skriv til os ved større ordrer, klik her Se vores andre møbler af kabeltromler her og her

Møbler bygget af genbrugstræ

De kabeltromler der er brugt til denne hjemmebar har vi fra vores anden virksomhed, A1 Pallehandel, hvor vi tager de kabeltromler der ikke længere er funktionsdygtige og laver dem om til smukke møbler. Kabeltromlerne er derfor genbrug og ikke nogle vi har købt til at lave møbler af. De møbler du køber hos os, er bygget til at holde i mange år, fordi vi har sans for at behandle træet så det får den bedst mulige holdbarhed. Dit nye møbel er lavet af genbrugs materiale, så du kan have god samvittighed med din indretning og være med til at sikre at vi benytter vores ressourcer bedst muligt. Se hele vores udvalg af bæredygtige møbler her

Håndbyggede pallemøbler i dansk kvalitet.

Vi genanvender paller og kabeltromler og bygger dem om til møbler. Derfor er det enkelte møbel unikt og der findes ikke 2 der er ens. Det sikrer et rustikt og moderne udtryk i din indretning.

Ikke lige din stil? Hos os kan du også få lavet dit helt eget møbel. Kontakt os i dag for et tilbud på din idé! Vi laver også gerne møbler til erhverv. Få lavet unikke møbler til din virksomhed hos os.

Hjemmebar af kabeltromleHjemmebar af kabeltromle
3.995,00 kr.
Scroll til toppen