PalleDesign

Højbede og plantekasser

Går du og drømmer om den flotteste have med de mest farverige blomster og de smukkeste bede? Så er det en god plantekasse, og måske endda flere af slagsen, du skal have fat i. Med et højbed eller en plantekasse til udendørs brug har du dog et hav af muligheder. Og det betyder, at du ikke kun behøver at plante fine blomster i dine højbeder eller plantekasse. Nej, du kan ligeledes købe en plantekasse til krydderurter, så du kan lave din egen lille køkkenhave med lækre urter og andre grønne ting. Her på siden har vi samlet pallerammer, højbede og plantekasser, så du har rig mulighed for at finde en plantekasse eller nogle højbede af pallerammer, der matcher netop dine ønsker og behov.

Skab din drømmehave med en lækker plantekasse og et fint højbed

En plantekasse og et højbed kan altså bruges til netop det, du ønsker at bruge dem til. De egner sig til at skabe frodige haver med en masse fine blomster. Du behøver naturligvis ikke at skabe en helt jungle, for at udnytte din plantekasse optimalt. Du kan også sagtens skabe en enkel og stilren have, der har rene og stramme linjer, hvis du vælger en plantekasse her fra siden. Og vælger du desuden en plantekasse med hjul, kan du nemt og hurtigt flytte rundt på dine lækkerier efter behov. Så går du altså med en lille drøm om at indrette og skabe en helt ny have eller terrasse? Så kan du lige her på siden få en masse god inspiration, og du kan naturligvis også finde alle de plantekasser og rammer til højbede, som du måtte få brug for i processen.

Viser alle 2 resultater

Kun fantasien sætter grænser for brugen af en plantekasse

Plantekasser og højbede i træ har længe været udbredt samt yderst populære rundt i danskernes have, og populariteten vokser kun for hver dag, der går. For vælger du nemlig en plantekasse i træ, som du kan få her på siden, får du ikke blot en praktisk opbevaring til dine blomster, planter, grøntsager eller krydderurter. Nej, du får ligeledes en løsning, der er både enkel og rustik – og af netop den grund passer en plantekasse af træ også ind i enhver have samt på enhver terrasse. Vores plantekasser og højbede af træ kan desuden stables ovenpå hinanden, og således kan du altså helt selv bestemme, hvor høje du ønsker, at de skal være. Ja, kort sagt er der utroligt mange muligheder med en plantekasse eller nogle højbedsrammer her fra siden, så det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser!

Stort udvalg af plantekasser og højbede hos PalleDesign

Hos PalleDesign tilbyder vi altså et stort og ligeledes spændende udvalg af lækre højbede og plantekasser, der er lavet af pallerammer. Så er du netop på udkig efter en plantekasse eller et højbed til din have, som har et lækkert, rustikt look? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af plantekasser og højbede her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos PalleDesign er alle møbler unikke, og du finder derfor heller aldrig 2 helt ens plantekasser. Vi går op i at yde en kundeservice, der er ud over det sædvanlige, og af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig. Således kan du nemlig være helt sikker på, at du får bestilt og købt den helt rette plantekasse til dit hjem. Så har du nogle spørgsmål til vores udvalg af plantekasser? Måske du ønsker at vide mere om en helt bestemt plantekasse på hjul? Så skriv en mail til os her, eller giv os et kald på 70 20 81 99 – vi glæder os til at høre fra dig!

Scroll to Top

Nyhedsbrev


FÅ 20% RABATKODE