PalleDesign

Pallemøbler

Velkommen til PalleDesign. Vi sælger bæredygtige pallemøbler, samt møbler af kabeltromler, håndlavede, i dansk kvalitet. Vi genanvender gamle paller og kabeltromler til vores møbelproduktion og sparer dermed for udledning af CO2. Udvalget spænder bredt, og du har derfor rig mulighed for at finde nogle palle- og kabeltromlemøbler, som falder lige i din smag. Vi tilbyder desuden pallemøblerne både til haven og til huset. Kort sagt, har vi lige netop det møbel, du søger uanset, om det er et pallesofabord, palleskrivebord, pallehavemøbler eller kabeltromle møbler. Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af møbler allerede i dag – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Pallemøbler giver dit hjem et lækkert rustikt look

Pallemøbler har virkelig fundet sin plads i de danske hjem. De er blevet mere og mere populære de sidste par år, og du har sikkert siddet i en pallesofa før. Og det er faktisk ikke bare flotte møbler – de er ligeledes utroligt praktiske. Og hvad er mere bæredygtigt end at lave noget så simpelt som paller og kabeltromler om til møbler? Møbler, som vi kan have glæde af i mange år frem? Det er da genbrug på bedste vis. Pallemøbler har efterhånden fået samme rolle, som træ-ølkasser havde i de gode gamle dage. De smarte paller og kabeltromler er nemlig en bæredygtig, nem og praktisk genvej til et stemningsskabende møbel. Af pallemøbler finder du således også utroligt mange forskelligartede møbler. Du kan få pallesenge, pallesofaer, palleborde, pallereoler, pallehylder, osv osv. Og de kan alle være med til at give dit hjem eller have et lækkert rustikt look. Og er der et møbel du ønsker dig, men ikke kan finde? Fortvivl ikke! Vi står gerne til disposition og hjælper med af bygge det møbel af paller og kabeltromler, du ønsker.

Viser alle 27 resultater

Vi laver pallemøbler og kabeltromlemøbler ved at genanvende paller og kabeltromler

Vi smider ikke gamle paller og kabeltromler på forbrændingen. I stedet genanvender vi paller og kabeltromler til at lave alle vores bæredygtige palle- og kabeltromle møbler. Og ved at genanvende træet til netop produktionen af møbler, reducerer vi udledningen af CO2. Derudover bruger vi  stort set alt træet, så vi kan være sikre på, at der er mindst muligt spild. Og de genanvendte paller og kabeltromler sikrer desuden, at dine møbler får et helt unikt og personligt look. – Det som kan være med til at sætte prikken over i’et på ethvert hjem. Det er altså ikke blot møbler, der appellerer til dig, der elsker en rå og rustik indretning. Nej, vores møbler af paller og kabeltromler appellerer ligeledes til dig som bæredygtig forbruger.
Vi laver møbler til både stuen, entreen, soveværelset  – og ikke mindst haven. Derfor er der rig mulighed for at finde møbler af paller og kabeltromler her hos os, der matcher netop dine ønsker og behov.

Stort udvalg af palle- og kabeltromle møbler hos PalleDesign

Hos PalleDesign tilbyder vi et spændende udvalg af palle- og kabeltromle møbler til både hus, have og terrasse. Af netop den grund tør vi godt garantere, at du lige her hos os finder netop de pallemøbler, som du har gået og drømt om. Og det gælder uanset, om du er på udkig efter et bord af kabeltromler, et pallebord, en pallesofa eller noget helt fjerde. – Du finder helt sikker det, du søger.  Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af pallemøbler her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos PalleDesign er alle møbler unikke, og du finder derfor heller aldrig 2 ens palle- eller kabeltromle møbler. Vi går op i at yde en kundeservice, der er over det sædvanlige, og står altid klar til at hjælpe dig. Således kan du være helt sikker på, at du får bestilt og købt de helt rette møbler til dit hjem. Så har du nogle spørgsmål til vores udvalg af pallemøbler og kabeltromleborde? Måske du ønsker at vide mere om et helt bestemt pallemøbel? Har du selv en idé til udformningen? Så skriv en mail til os her, eller giv os et kald på 70 20 81 99 – vi glæder os til at høre fra dig!

Scroll to Top

Nyhedsbrev


FÅ 20% RABATKODE